Met LoveStation22 steun je het goede doel

Wat is het heerlijk shoppen bij Heidi kidsfashion! Zoveel leuke merken voor meisjes, een breed aanbod en fijne persoonlijke service. Want hoewel het een webshop is staat eigenaresse Heidi je graag te woord mocht je vragen hebben over bijvoorbeeld de pasvorm. Ik kende Heide nog niet maar onze Brabantse roots gaf ons direct een mooi onderwerp van gesprek.

In haar webshop verkoopt ze o.a. de merken O’Chill, LOFFF, MimPi, Bampidano, LAVALAVA en Kidz Art. En van het merk LoveStation22 mochten we dit leuke jurkje reviewen.

Lovestation22 is begonnen in 2014, als een exclusief Nederlands kledingmerk voor avontuurlijke meisjes tussen de 2 en 12 jaar.
De kleding van LoveStation22 is meisjesachtig én hip. Kleding die lekker zit, mooi blijft en ook nog eens betaalbaar is. En het leuke: alles wat ze maken is limited edition.
De natuur is regelmatig de inspiratiebron bij het ontwerpen van de kleding. Daarom zie je in de collectie veel dierenprints terug. Alle tricot die gebruikt wordt in de collectie bestaat uit 95% organische katoen, en 5% elastaan.

Lovestation22 steunt ieder seizoen een goed doel en dit jaar steunen ze het Wereld Natuur Fonds, en dan speciaal het project Wereld Natuur in Nederland. Super mooi inititief toch? Op die manier draag je door de aankoop van Lovestation22 je steentje bij aan een goed doel!

Hoe leuk zijn die gouden details in dit jurkje? De sterprint voorop knalt lekker van het jurkje af en de taille en de zakjes hebben ook een leuk gouden detail. Het jurkje heeft een allover print waarbij de bovenkant lichtblauw met zwart is en de onderkant donkergroen met zwarte allover print van driehoekjes. De gouden taille zorgt ervoor dat dit het jurkje mooi breekt en het hierdoor ook weer niet te druk maakt. Door de tunnel van de tailleband zit een aantrekkoord. Ook mooi afgewerkt is de boord van de ronde hals, die is voorzien van een goudkleurige bies.

Shoppen bij Heidi kidsfashion is zeker een aanrader als je op zoek bent naar leuke hippe meisjeskleding. En vanaf 20 euro is het verzenden gratis! En wist je dat je bij je outfit een matchende strik ontvangt? Hoe leuk is dat, kun je de outfit helemaal leuk afstylen! Wij waren hem alleen net even vergeten in te doen bij het maken van de foto’s, stom haha!

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *