Slapen als een panter met Claesen’s review

Ok, jullie weten het al, mijn liefde voor de panterprint is groot.. En hoe blij was ik daarom dat Claesen’s deze winter echt de ultieme pyjama’s heeft ontworpen in.. juist de panterprint!!

En de meiden zijn minstens zo blij want als ze iets lekker vinden om in te chillen is het wel een heerlijke pyjama. En waarom binnen een kussengevecht doen als het ook buiten kan..?

Afgelopen weekend waren we een weekendje weg in de Veluwe. We zaten in een mooi huistje van Landal, midden in de natuur. En hoe leuk is het dan om om 08.00 ’s ochtends naar buiten te gaan voor het ultieme kussengevecht? Wat een pret hadden die meiden, zo leuk om te zien! En check hun pyjama’s want die zijn minstens zo leuk!

We kent ze niet, DE pyjama’s van Claesen’s. Ik ben gek op hun nightwear want dit is gemaakt van de zulke fijne stoffen waardoor je er automatisch heerlijk in slaapt. En ook niet geheel onbelangrijk is de goede kwaliteit. Pyjama’s zitten bij ons regelmatig in de was dus wel zo prettig dat ze mooi blijven, ook na 100x wassen. En dat ze mooi blijven is één ding wat zeker is, de kleuren blijven mooi, de vorm blijft er mooi in, helemaal top!

De nightwear van Claesen’s bestaat dit seizoen uit erg leuke onesie pakken in verschillende printjes zoals een krokedillenprint, een rode lippen print en deze te gave panterprint. Naast de onesie heb je ook nog de keuze uit 2 delige pyjama’s of een nachthemd. Op die manier kun je broertjes/zusjes super leuk twinnen samen!

Wist je trouwens dat duurzaamheid bij Claesen’s heel belangrijk is? In hun eigen fabriek in India wordt er op een maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd. Claesen’s beschikt over het SA8000 certificaat dat betrekking heeft op o.a. gezondheid, veiligheid op het werk, werktijden, beloning e.d. Naast aandacht voor de mens is er ook aandacht voor de natuur. Om zo zuiver mogelijk te produceren en de ecologische duurzaamheid van de produkten te waarborgen, worden er hoge eisen gesteld aan toeleveranciers van stoffen en accessoires. Dit om het gebruik van schadelijke stoffen uit te bannen. Het Oeko-Tex Standard 100 certificaat is hierbij mede de leidraad. En als laatste is kwaliteit en duurzaamheid iets waar Claesen’s zich sterk voor maakt. Er worden alleen maar de beste en fijnste katoen stoffen gebruikt. Op die manier blijft de kleding er mooi uit zien, was na was en kan het met gemak door gedragen worden door kleinere broertjes of zusjes.

Qua maat valt de onesie naar verhouding ietsje kleiner uit, Alizée draagt hiervan maat 8 (maat 128/134) bij een lengte van 1.30. Dit zit bij haar verder helemaal perfect. Élodie draagt het nachthemd ook in maat 8 en valt met haar 1.26 lengte helemaal prima. En zie je ook die leuke sokken? Die zijn van SOXS, echte wollen sokken, super zacht en zo heerlijk warm! En je hoeft niet bang te zijn voor een kriebel hoor, want dat doen ze niet. Wel houden ze de voeten lekker warm, ideaal voor een goede nachtrust, en dat willen we immers toch allemaal?

x

Elise

 

 

 

 

1 gedachte over “Slapen als een panter met Claesen’s review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *