Sweetest Design handmade with love review

Mijn meiden zijn mijn sweetest en die twee weten precies wat ze willen. Echt twee fashionista’s dus hoe leuk passen die shirtjes en caps bij ze! En ook jij kunt deze items helemaal naar wens laten maken, lees maar snel verder hoe.

Wat zijn ze stoer hè die meiden. Vind ik ook wel eens tof zo’n stoere streetstyle look. En de kleding is echt one of a kind want helemaal naar wens gemaakt door Sweetest Design.

De grote passie van, Danique, de eigenaresse, is styling en ontwerpen. En zo is ze in 2012 gestart met Sweetest Design. Ze heeft veel ervaring als styliste/designer voor commerciele mode bedrijven en dus weet ze als geen ander de laatste trends op te volgen of nog beter de trends neer te zetten.  Sweetest Design is ontstaan doordat Danique op zoek was naar een origineel moederdag cadeau. Het resultaat was dat ze zelf aan de slag ging en een sleutelhanger maakte met linten en kralen. Ze had al snel de smaak te pakken en maakten er nog een paar. Deze plaatste ze op Facebook en ze waren dezelfde dag al verkocht. Tegenwoordig bestaat de collectie uit een breed assortiment met handgemaakte sieraden, tshirts, lifestyleproducten en ook een hele toffe kids en babycollectie.

In 2014 werd Sweetest Design uitgeroepen tot Ultimate Webshop 2014, een award waar ze uiteraard heel trots op zijn. Voor de meiden heeft Sweetest Design een aantal te gekke items gemaakt. En het leuke is dat je volledig betrokken wordt bij de productie van de items. Want ieder item is uniek en kan gemaakt worden met jouw eigen voorkeuren.

Hoe gaat zoiets nu in het werk? Nou heel simpel eigelijk. Stel je wilt een shirtje voor je kids met een leuke tekst. Als eerste kies je de juiste maat van het shirtje. Je geeft vervolgens door welke kleur shirtje je graag wilt en welke tekst je er graag op wilt. Ook de kleur van de tekst kun je zelf bepalen. Vervolgens kun je kiezen of je het shirtje in lange of korte mouw wilt en vul je in welke tekst je op het shirtje wilt. Hoe simpel kan het zijn, en dit alles gewoon digitaal via de webshop van Sweetest Design.

Voor de meiden koos ik voor een wit shirtje met de tekst Little Fashionista, best wel toepasselijk toch op die twee? De print is flock en dit geeft een luxe uitstraling.

Om hun outfit helemaal af te maken past zo’n leuke cap er natuurlijk bij. Ook dat werkt super simpel, je kiest de tekstkleur uit en je vermeld de tekst die je op de cap wilt.

En dan dat leuke varsity jacket, daar ben ik helemaal weg van! Een perfect jasje voor nu en helemaal persoonlijk te maken door op de achterkant een eigen tekst te plaatsen. Op de borst kan nog een kleine tekst worden gedrukt. Het jacket is in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Nadat je de bestelling hebt gemaakt krijg je 3 ontwerpen waar je uit kunt kiezen. Als je een ontwerp hebt gekozen dan wordt je jasje gedrukt. Nadat het jasje is gedrukt krijg je nog een foto van het eind resultaat. Op manier heb je altijd het gewenste resultaat.

Ik kan jullie Sweetest Design echt aanraden, super leuke items die je helemaal naar wens kunt samenstellen met je eigen teksten. Het contact loopt heel fijn met Danique, heb je vragen dan krijg je snel reactie en ze denkt mee om samen het beste ontwerp te maken. Je bestelling heb je tevens super snel in huis! Ideaal ook voor (sport)clubs, stel je eens voor het hele team in zo’n tof jacket?! Super cool toch?

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *