Claesen’s summer

Wist je dat Claesen’s naast fantastisch ondergoed en pyjama’s ook super toffe kleding heeft? Ik ben echt groot fan van dit mooie Nederlandse merk. Super goede kwaliteit en ieder seizoen hebben ze weer de meest leuke printjes bedacht.

En zo ook deze zomer! Want mijn favo print, de dierenprint, hebben ze zo gaaf doorgevoerd in de collectie. Kijk maar mee!

Wat blijft de flare pants leuk! En check even deze flare pants in een pittige tijgerprint! Deze pants zit heerlijk, ook hem lekker te chillen op de bank. En dat laatst doen ze nu regelmatig als ze klaar zijn met hun huiswerk. Gecombineerd met het zwarte shirt krijgt deze outfit van mij een dikke 10! Het zwarte shirt heeft op de voorkant een witte letterprint, WOW, te gek!

In hetzelfde model, maar met een totaal ander printje en kleur draagt Élodie nog een kek flare broekje. Deze rode flared-pants heeft een giraffe printje, en ook leuke flaired pijpen. Deze flare broeken zijn fijn elastisch, echt een broek die ze het liefst iedere dag aan willen. Deze rode flare broek hebben we gecombineerd met de prachtige rode sweater, ook van Claesen’s uiteraard. Hoe tof zijn die franjes op de voorkant! Een sweater is ook in de zomer geen overbodige luxe, juist heerlijk draagbaar nu.

Élodie is 1.33 lang en draagt maat 10 van alle items. Bij Claesen’s is online shoppen heel eenvoudig. Bestel je voor meer dan 50 euro dan wordt het gratis bezorgd.

X

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *