Doe mee en win 4 tickets voor Disney On Ice 2019!

Disney On Ice is dit jaar ook weer te bewonderen in Rotterdam en Utrecht! De magische Disney verhalen worden op een prachtige manier verteld, op het magische ijs. En jij kunt erbij zijn! Doe mee met de winactie en wie weet win jij binnenkort 4 zilveren tickets voor deze spectaculaire show!

Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival.

Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fititerug te brengen. Ga op reis door een schitterend landschap met de koninklijke zusjes Anna en Elsa, de hilarische sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Disney’s Frozen en beleef een spannend verhaal vol moed, magie en onvergetelijke figuren. Duik “Diep in de Zee” vooreen fantastisch optreden van Sebastiaan die samen met Ariël de boel op stelten zet in Disney’sDe Kleine Zeemeermin. Raak verstrikt in een koor van boeven wanneer ze bezoek krijgen van de pittige Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn Rider uit Disney’sRapunzel. Laat je meevoeren door Disney’s Belle en het Beest als het Beest en zijn betoverde personeel een spectaculaire show opvoeren voor Belle. Geniet met de hele familie van een magische mix van koninklijke supersterren in een winterswonderland!

Disney On Ice is van 11 t/m 29 december te zien in Rotterdam (Ahoy) en Utrecht (Jaarbeurs). Kijk voor meer informatie op Disney On Ice. De kosten van de tickets zijn als volgt; Rotterdam: Vanaf € 16,50, Family packs vanaf € 71,00. Utrecht: Vanaf € 18,50, Familie packs vanaf € 80,00.  Je bestelt tickets eenvoudig hier.

Win tickets!

En ook jij kan hier bij zijn, want je maakt kans op maar liefst 4 zilveren tickets voor vrijdag 27 december om 19.30 uur in Utrecht. Hoe maak je kans?

Voorwaarden

  • Meedoen kan tot en met 13 oktober 2019
  • De winnaar krijgt op 14 oktober 2019 een persoonlijk bericht
  • lees hieronder de spelvoorwaarden

SUCCES!!

X

Elise

ALGEMENE SPELVOORWAARDEN DISNEY ON ICE TICKETGIVEAWAY

1. Deze algemene spelvoorwaarden (de Spelvoorwaarden) van Little Style Guide, zijn van toepassing op het kleine promotionele kansspel Disney On Ice ticket giveaway dat zal plaatsvinden van 4 tot 14 oktober.

2. Deelname aan de Actie houdt volledige acceptatie van deze Spelvoorwaarden in. Indien u de Spelvoorwaarden niet accepteert, moet u niet deelnemen aan de Actie. De Organisator behoudt zich het recht voor Deelnemers (zoals gedefinieerd onderspelvoorwaarde 4) van de Actie uit te sluiten in geval van schending van deze Spelvoorwaarden.

3. Aan de deelname aan de Actie worden door de Organisator geen kosten verbonden.

4. Deelname aan de Actie staat open voor iedere persoon (een Deelnemer) die 18 jaar of ouder is en zich via in de genoemde actie periode hiervoor heeft aangemeld.

5. Uitgesloten van deelname zijn personen jonger dan 18 jaar en werknemers (of hun directe familie) van organisator of van enige andere onderneming die beroepsmatig betrokken is bij deze wedstrijd

6. Op maandag 14 oktober wordt uit alle Deelnemers één willekeurige prijswinnaar (de Prijswinnaar) getrokken en worden de volgende prijzen verdeeld (de Wedstrijdprijzen): 4 Zilverentickets voor Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival op vrijdag 27 december om 19.30 uur met een waarde van € 24,50 per ticket.

7. Eventuele bijkomende kosten en arrangementen zijn niet inbegrepen in de Wedstrijdprijzen. Dit omvat eventuele reisarrangementen (waaronder parkeren) en reiskosten, en kosten voor accommodatie.

8. De Organisator kan de Wedstrijdprijzen vervangen door prijzen van een vergelijkbare waarde.

9. Prijswinnaars worden via een persoonlijke bericht en vermelding op Facebook op de hoogte gebracht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Wedstrijdprijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere diensten.

10. Op de Wedstrijdprijzen kan tot en met 15 oktober aanspraak worden gemaakt door de Prijswinnaars. Na deze datum vervalt iedere aanspraak op de Wedstrijdprijzen van rechtswege. Organisator behoudt zich het recht voor om voor de betreffende Wedstrijdprijs in dat geval een andere winnaar aan te wijzen.

11. Persoonsgegevens van Deelnemers worden verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van de Organisator.

12. De Organisator kan de door de Deelnemer bij inschrijving verstrekte persoonsgegevens delen met derden ten behoeve van de uitvoering van de Actie en de uitreiking van de Wedstrijdprijzen.

13. Prijswinnaars moeten bereid zijn om deel te nemen aan relevante publiciteitsacties rondom de Actie.

14. Deze Spelvoorwaarden kunnen door de Organisator te allen tijde worden gewijzigd. Gedurende de looptijd van de Actie worden deze Spelvoorwaarden niet ten nadele van de Deelnemers gewijzigd.

2 gedachten over “Doe mee en win 4 tickets voor Disney On Ice 2019!

  1. Wauw,wat leuk!! Wij willen graag met zijn 4en
    gaan, namelijk mijn man en 2 kinderen.‍‍‍
    We volgen jullie op Facebook en instagram.

  2. Whoehoeeeeeeee..!! Wat supergaaf zeg Little Style Guide <3 <3 Ik wil natuurlijk hééééééél graag tickets winnen voor Disney on Ice, super! Ohhhh hopelijk mag ik de meiden onwijs verrassen…. dit zou echt een fantastisch avondje zijn 27 december.. ik doe mee! Ik zet alvast een DIKKE, vette streep door onze agenda.. super SPANNEND! 😀 Ik ben echt helemaal ENTHOUSIAST FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* #duimen #hopen Uiteraard volg ik jullie ook op instagram (nhellmig)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *