bobbi ravioli

Wat is er nu heerlijker dan nu met die regen lekker thuis met een kop koffie of thee online de leukste kinderkleding te shoppen (of voor jezelf natuurlijk)?

Nou heel goed nieuws dan voor jullie want de nieuwe wintercollectie van bobbi ravioli is NU verkrijgbaar! En de collectie is weer gemaakt van de mooiste stoffen en mooie model jurkjes. Stuk voor stuk tijdloze modellen met een perfecte pasvorm. Opvallend zijn de frisse, preppy kleuren met verrassende details. Helemaal af! bobbi ravioli gebruikt fijne zachte stoffen en fabriceert met respect voor mens en milieu. Daarbij wordt de collectie in zeer kleine oplages geproduceerd, waardoor je altijd verzekerd bent van een origineel product!

Wij ontvingen een paar dagen geleden, toen het een stralende zondag was, een jurkje uit de nieuwe collectie. En hoe passend is dan die mooie gele/oker kleur! Ik ben echt gek op die warme kleur. En het is ook helemaal de kleur van dit seizoen.

bobbi ravioli is een prachtig merk voor meiden van twee tot en met tien jaar, meiden die graag jurkjes dragen. Hoe leuk is de drukapplicatie op het jurkje waarmee je goed kunt afwisselen. Met een andere kleur strik erop creëer je weer een totaal andere look.

Het jurkje (model Lua) wat Élodie draagt valt mooi aansluitend en de stof is zo zacht!! Dat vind ik echt een grote meerwaarde waarmee bobbi ravioli zich onderscheidend maakt. De jurkjes zijn gemaakt van biologisch katoen en worden geproduceerd in Portugal. De carbonic finishlaag zorgt voor een fluweelzachte stof. 

Het jurkje heeft een sportief uiterlijk en helemaal door deze te combineren met de navy legging afgewerkt met een sportieve lichtblauwe bies. De donkerblauwe bloem maakt het jurkje wat chiquer, en de lichtblauwe strik weer wat sportiever. Tof toch dat je met zo’n klein detail weer een leuke andere look kunt maken.

De gehele collectie van bobbi ravioli is online te vinden. Ook de applicaties kun je gewoon los bestellen, ideaal! Élodie is 1.32 lang en draagt het jurkje in maat 134/140.

X

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *