B.Nosy flamingo trend!

Heb je de 4e levering van B.Nosy al gezien? Als je van tropische kleurtjes en printjes houdt dan MOET je de 4e levering echt eens bekijken. Zeker weten dat je enthousiast wordt!

Nu de temperaturen weer stijgen en we steeds meer naar de zomer toeleven, is het verlangen naar echte zomerse outfits ook steeds meer aanwezig. De 4e levering van B.Nosy zorgt ervoor dat je een instant zomers gevoel krijgt. De printjes nemen je mee naar tropische oorden, heerlijk toch! En wat en heerlijk contrast dat ik dit jurkje dan gewoon tussen de Nederlandse akkers op de foto heb mogen zetten haha. Gewoon in ons eigen boerendorpje wat gewoon prachtig is. Ik hou van die ruimte en natuur, de rust en geen drukte van verkeer.

En ik hou ook van B.Nosy, ook deze zomer hebben we weer leuke outfits ervan in de kast hangen. Dit jurkje is de nieuwste aanwinst, en wat voor eentje. Hoe tof is de flamingo print gecombineerd met een zebra printje. Lekker gewaagd maar dat mag best toch? En om het geheel niet te druk te maken is het rok gedeelte gemaakt van een effe zwarte stof.

Dit soort jurkjes zijn ideaal voor de zomer, fijn mouwloos en daardoor lekker luchtig. Ik hou van die combinatie, girly roze met stoer zwart. Tof is ook de fel gekleurde roze elastische tailleband. Slippertjes eronder en klaar! Of leuke sandaaltjes, zoals deze roze van Koel4kids.

In dit flamingo/zebra printje zijn trouwens nog meer leuke items te shoppen. Zoals een singletdress, en jurkje met mouwtje en een fijne singlet die weer tof te combineren is met de short in dezelfde print. Lijkt het net of je een jumpsuit aan hebt. Al deze items, en zo ook het jurkje wat Élodie aan heeft, zijn verkrijgbaar bij Ko&Flo. Élodie draagt trouwens maat 134/140 wat haar perfect zit.

Met B.Nosy helemaal ready voor een tropische zomer!

X

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *