Bampidano

Zoek je nog een fijn warm winterjurkje voor je dochter? Dan is dit blauwe jurkje van Bampidano een echte aanrader! Lekker zacht en warm, en met een leuke structuur.

Bampidano is een Nederlands merk met een eigen uitstraling. Dankzij de doorlopende lijn in kleuren, stoffen en prints is de gehele collectie makkelijk te combineren. Bampidano is er voor de allerkleinste jongens en meisjes vanaf maatje 50 t/m 86. De collectie heeft ook een collectie voor grotere maten, oplopend tot maat 152 voor meiden en jongens.

Bampidano is zo heerlijk draagbaar en daarbij fijn geprijsd. De pasvorm is top zoals ook de kwaliteit.

Het jurkje wat Élodie draagt is een echt winterjurkje omdat het gemaakt is van een wat dikker stof. De ingeweven verticale streep geeft het jurkje een leuk effect. Ook nog een kleine sparkle is in het jurkje terug te vinden, check maar eens de elastische boorden met een glitter. Ruches kunnen deze winter natuurlijk ontbreken en deze fashiontrend is in dit jurkje perfect doorgevoerd. De stof heeft een lichte stretch, dus lekker rennen door het bos gaat perfect!

Om de sparkle er helemaal goed in te houden combineer je het jurkje met de blauwe legging met een allover glitter. Ook voor de feestdagen leuk!

Élodie is 1.32 lang en draagt maat 134/140 van zowel het jurkje als de legging. Zin om dit jurkje te shoppen, dat kan bij Heidi kidsfashion. Ze heeft nog enkele maatjes van dit jurkje op voorraad.

X

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *