“BE NUTTY” (oftewel: wees een beetje gek)!

Laat je inspireren door een hele mooie SS17 Big Fish collectie van nOeser

De collecties van nOeser worden steeds door een nieuw thema geïnspireerd. Dit seizoen zie je onder andere groene, roze en blauwe pasteltinten maar ook aan de monochrome liefhebbers is gedacht (Yes, I Love it! ) je ziet veel stoere zwarte, witte en grijze items er tussen zitten! Een echt (onder) wateravontuur met prints van schildpadden, zeesterren, kwallen, haaientanden en roggen zie je voorbij komen. Laat de zomer maar snel komen, and let’s Go To the beach!!

Ik wordt zeker erg blij van deze SS17 Big Fish collectie.

Enjoy the little things

Blijdschap is het juist woord en waar nOeser in gelooft. Blijdschap zit in alle dingen om ons heen: muziek, een middagje shoppen, goede bloopers. Regen op de fiets kan vervelend zijn, want je mascara zakt naar je wangen en je wordt tot aan je sokken nat.

Maar zonder regen is er ook geen regenboog… en van het zien van een regenboog maakt je hart een klein sprongetje. Ook al zie je het niet meteen: in bijna alles zit iets waar je blij van kunt worden.

Ik sluit me hier graag bij aan, hét zijn de kleine dingen!

BITE ME

Ga los met de monochrome items en mix zwart met wit. Zwart is niet meer weg te denken uit het kindermode beeld. We love it. Jij ook? Alles past bij elkaar en heeft een urban touch! To cool for school! Of het kinderdagverblijf. Of de speeltuin.

Comfortabel en vrolijk met originele details

Met de comfortabele items, vrolijke kleuren en prints en originele details is deze kleding een echt MustHave in de kledingkast van jullie kleintjes.

nOeser is verkrijgbaar in maat 50 t/m 116.

Shop de SS17 Big Fish collectie hier: www.noeser.eu

From Holland with love

Groetjes Cindy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *