Billy & Lilly, twinning review

Moet jullie wel even eerlijk bekennen hoor, het was best even een dingetje om niet alleen de meiden maar ook mezelf op de foto vast te laten leggen.. Zoals vrijwel iedere vrouw heb ik toch ook echt wel mijn onzekerheden en kan alles wat strakker, slanker e.d. Plus het feit dat ik gewoon iets liever achter de camera sta dan ervoor. Hoe heet dat ook al weer, iets uit handen geven.. controlfreak..? Herkenbaar voor jullie dames?

Maar eerlijk is eerlijk in dit mama tuniek/jurkje Lolita van Billy & Lilly voelde ik me wel echt zelfverzekerd. Het zit heerlijk en het heeft een fijne casual look wat goed bij me past. En wat is nu leuker dan zo leuk te kunnen twinnen met je mini me? En Élodie vond het fantastisch dat ze hetzelfde jurkje aan had als dat van mij. Ze had zelfs ruzie met haar grote zus want die wilde ook maar wat graag het jurkje aan. Maar mijn kleinste mini me heeft de strijd met haar zus gewonnen en mocht het jurkje aan hihi.

Afgelopen week zaten we aan de kust in Franrijk en konden we mooie buitenfoto’s maken, iets wat ik zelf altijd nog mooier en sprekender vind dan binnen foto’s. Het damestuniek valt bij mij meer als een jurkje omdat ik niet zo lang ben (1.63) maar kan dus ook als jurkje heel goed gedragen worden. Het is een wat ruimervallend model en door de soepele single jersey zit het echt heerlijk. Gewoon lekker comfortabel en toch vrouwelijk, kijk daar hou ik van. Het heeft een stoere camouflage print en hoewel de print heel donkerblauw is kun je het prima met een zwarte legging combineren. Ik koos voor de fake leather legging van Bonnie Doon. En straks als het echt warm is gewoon lekker met blote benen. Ik kan jullie deze tuniek echt aanraden, hij is leuk betaalbaar, stoer en zit gewoon heerlijk! Het tuniek is trouwens ook in een donkerblauwe kleur verkrijgbaar mocht je de camo print te heftig vinden. De onafgewerkte onderkant, mouwtjes en hals krullen iets om tijdens het dragen wat een erg stoer effect geeft.

Élodie draagt het tuniek Lola met hetzelfde camo printje. Onderaan de bekende neon oranje ster print en op de achterkant in dezelfde kleur een tekstprint. De bijpassende oranje kniekousen en het oranje vestje van Billy & Lilly maken deze outfit helemaal af!

Onze outfits zijn online te shoppen bij Billy & Lilly. Élodie is 1.17 lang en draagt maat 122/128 van het tuniekje en zit perfect. Ik draag met M van het tuniek, een maat kleiner had ook zeker nog gekund maar hou je van een lekkere casual relaxte look dan mag het wat ruimer vallen. Ik doe zelden aan twinning met de meiden maar eigenlijk vind ik het zo nu en dan wel erg leuk. Vandaar dat ik dit wat vaker terug zal laten zien in mijn blogs.

Liefs, Elise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *