De nieuwe wintercollecties..

Hoewel ik echt nog verlang naar een paar zomerse weken, vind ik het ook heerlijk om al die nieuwe wintercollecties in de winkels te bewonderen. Nieuwe kleuren, mooie stoffen waarmee weer de meest leuke combinaties gemaakt kunnen worden. Vandaag was ik bij Ko&Flo in Oosterhout, een winkel met een heel groot assortiment met de allerleukste, hipste en stoerste merken. Kijk maar mee naar deze fotoimpressie.

Ben zelf erg fan van SuperRebel KidsGear en ook deze winter hebben ze zoveel toffe kleding. Binnenkort laat ik jullie hier meer over zien.
Van Scotch & Rebelle zag ik een prachtige gouden glitter broek hangen en wat dacht je van deze blouse met mooie applicaties?
Bij Penn & Ink een combinatie zwart/wit met de frisse groene kleur.
Indian Blue Jeans heeft voor de jongens veel rood en blauw in de collectie zitten met uiteraard jeans met fijne pasvorm.
Voor de meisjes die gek zijn op vrolijke kleurtjes is KidzArt en Billieblush een echte aanrader.
En voor de grotere meiden heeft Geisha stoere items, zoals dit spijkertuniek wat gemaakt is van een super zachte stof.

De komende periode ga ik er weer alles aan doen om voor jullie de meest leuke merken te laten zien, de bekende merken maar ook de nog wat onbekendere merken. Combinaties van merk en non merk en dit voor zowel meiden als jongens. Ook niet te vergeten zijn de like&win acties die uiteraard ook dit seizoen zullen plaatsvinden. De eerste actie staat voor eind deze maand al gepland dus blijf lekker volgen zodat je niets mist!

Liefs, Elise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *