Een reistrolley met je eigen naam? Dat kan bij Bulbby!

Hoe leuk is dat, helemaal je eigen koffer, zelf ontwerpen met je eigen naam en afbeelding? Ieder kind vindt het leuk om een eigen reistrolley mee op vakantie te nemen. Want of je nu een weekend weg gaat, een vakantie van 2 weken naar de zon, naar de sneeuw of gewoon een leuk logeerpartijtje hebt, een eigen koffer is ideaal voor ze om alle spulletjes in mee te nemen.

En hoe ideaal is dat de reistrolley als handbagage mee in het vliegtuig mag! Ik zeg perfect! Ik ga je alles vertellen waar en hoe je deze reistrolley kunt bestellen.

 

Bulbby is het adres waar je deze handige reistrolley, en nog zoveel andere leuke producten kunt bestellen. Bulbby is in 2004 als 1 van de eerste webshops op gebied van personalisatie in Nederland opgericht door twee moeders die op zoek waren naar een leuk persoonlijk cadeautje voor hun kinderen. In die tijd bestond dat nog helemaal niet. Na een aantal jaren is Bulbby in 2008 overgenomen door de huidige directeur Ellen Schepers. Vanaf dat moment is Bulbby flink gaan groeien!

Bij Bulbby kun je terecht voor originele kraamcadeaus, kookproducten, schoolspullen, diverse sportkleding en sporttassen voorzien van naam. Ook gepersonaliseerde woonaccessoires vindt je tegenwoordig bij Bulbby.  Super leuke en unieke cadeautjes want door te kiezen voor jouw favoriete kleur, opdruk, naam of logo heb je echt een one of a kind item in huis!

Omdat we regelmatig op reis gaan met de meiden is een reistrolley een onmisbaar item. Ik vind het makkelijk dat de meiden zelf hun trolley kunnen trekken, en dat deze trolley als handbagage mee in het vliegtuig mag. Zelf vinden ze het prachtig om zelf de trolley te mogen vullen met spelletjes, knuffels en alles wat ze graag willen meenemen op vakantie. Maar nog leuker vonden ze het om de trolley helemaal zelf samen te mogen stellen.

En dit alles werkt kinderlijk eenvoudig. Allereerst kies je de gewenste maat, de reistrolleys zijn namelijk in 3 verschillende maten verkrijgbaar. Normaal, groot en XL formaat. Op de website zijn de exacte afmetingen duidelijk weergegeven. Heb je de juiste maat gekozen dan kies je in welke kleur je de trolley graag wilt. Hierbij heb je de keuze uit verschillende leuke kleuren, Alizée koos voor een stoere jeans blauwe kleur en Élodie voor de lekker opvallende roze kleur. Vervolgens kun je de naam invoeren die op de koffer moet komen te staan. Hierbij kun je ook weer kiezen uit verschillende kleuropdrukken, plus kun je ook nog een leuke afbeelding erbij kiezen.

Wat was het spannend toen we na 3 werkdagen al twee grote dozen van Bulbby binnen kregen! Want hoe zouden de trolleys er in echt uit zien?? Nou ze zijn fantastisch kan ik je zeggen. Want naast het feit dat ze gewoon super mooi eruit zien ben ik ook meer dan dik tevreden over de kwaliteit van de trolley. Want zo’n trolley moet tegen een stootje kunnen, inmiddels heb die van de meiden al een paar reisjes achter de rug en ze zien er nog super uit. Ideaal is de uitschuifbare trekstang, het binnenvak met rits en een buitenvakje met rits. De trolley is gemaakt van stevig materiaal, een trolley waar je zeker weten jarenlang veel plezier van zult hebben. Ook super leuk om cadeau te geven, leuke tip voor 5 december misschien?

x

Elise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *