Een super hippe budget outfit!

Ken je dat, voor jezelf een winkel in gaan en met een tas vol met kleding voor je kids weer buiten komen? Dit overkwam me laatst toen ik bij de H&M en Zara was. En als jullie de budget set zien snappen jullie mij vast wel..

Wat een tof model dit jeans overall jurkje van H&M, echt zo te gek! Helemaal van nu een weer eens wat anders dan een standaard jeans rokje. Dit type model staat zo super eigenwijs. De bandjes zitten kruislings op de rug en zijn door middel van een drukker nog in lengte verstelbaar. Verder achterop nog een strik in dezelfde jeansstof. Met dit soort model overall jurkjes is het fijn om een shirtje of top eronder te dragen die niet steeds omhoog kruipt. Daarom heb ik gekozen voor een gele body van de Zara. Deze body sluit onderaan door middel van drukkertjes wat wel zo praktisch is als ze naar de wc moeten. Verder heeft deze body wat afhangende schouders met volant. De volant/ruffel trend is deze zomer niet weg te denken en is een ideale basic. De body is in verschillende kleuren verkrijgbaar dus je kunt er goed mee combineren.

En zijn jullie net als ik ook zo verliefd op deze set? Ook heel prettig is dat deze set heel goed te betalen is. Het overall jurkje shop je bij de H&M voor € 12,99. Ik zie het nog niet online staan dus wil je hem hebben ga dan snel naar de stenen winkel van H&M. De gele body van de Zara kost € 7,95 en shop je hier.

Het overall jurkje draagt Élodie in maat 116 met een lengte van 1.17. Een maat groter had qua lengte ook prima gekund alleen vond ik dat de brettels dan te veel gingen hangen. De body draagt ze in maat 7 (122), deze zit goed qua lengte en breedte. De sandaaltjes met panterprintje zijn ook van de H&M.

 

Liefs, Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *