Fashionshoot of the month

Zoals beloofd, vandaag de foto’s van een super gave shoot. Locatie was de CrossFit Climbers Cabin te Breda, dit staat natuurlijk garant voor een giga stoere setting. Gewichten, ringen, rekstok, klimtouw het was er allemaal aanwezig. En natuurlijk de modellen, wat een toppers!! Dankzij Noah, Denver, Femke en Alizée heb ik samen met fotografe Manon Janssen een super stoere fashionshoot neer kunnen zetten. Nik & Nik past natuurlijk perfect in dit plaatje, het merk wat niet meer weg te denken is in de kidsfashion. Eigentijds, goed te combineren en perfect voor eigenwijze kids die al op jonge leeftijd weten wat ze wel en niet willen dragen. De classics en de basics kunnen probleemloos gecombineerd worden met de stoere items met een edgy touch.

Als eerste Noah, hij draagt de licht grijze Simon Sweater. Een perfecte sweater voor de juiste casual look, helemaal gecombineerd met de Farid Sweatshorts. Met deze outfit kun je alle kanten op, lekker relaxt op de bank hangen, in sporten of gewoon natuurlijk voor naar school. En met de Bandit cap maak jij de juiste statement.

Femke draagt het te coole Ellen Denim jacket, een jasje waarmee je kunt laten zien dat jij een echte rock chick bent. De fijngebreide Jolie Top is chique maar tevens ook basic en met de Diana Pencil skirt helemaal een edgy look.

En dan Denver, die kon er geen genoeg van krijgen in de Crossfit box! Alle stoere moves werden getoond in een fijne casual outfit. Met dit Saul Shirt maak je natuurlijk de nodige indruk op de meiden in de klas. De relaxte Filemon Sweatpants is een pants die gewoon altijd goed is, met een sweater of een shirt, it’s always good!

Alizée draagt het Sharon T-shirt om haar eigen statement te maken, en hoewel nog ietwat aan de grote kant, maar de Ciao Cap rockt ze het gewoon! De rode fitted pants is van Br@nd.

 

 

En wat vinden jullie van deze fashionshoot? Alle Nik & Nik kleding is verkrijgbaar bij Ko&Flo en bij Nik & Nik online natuurlijk. Uiteraard hebben we tijdens deze shoot nog meer leuke kleding vastgelegd, maar daarover later meer.

Liefs, Elise

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *