Flower power met LavaLava review voor Kindergoed

Werkelijk prachtig deze jurk van LavaLava die we mochten reviewen van Kindergoed. LavaLava is één van de vele merken die Kindergoed verkoopt. Kindergoed werkt uitsluitend samen met gerenommeerde merken zoals B.Nosy, Claesen’s, De Kunstboer, LoFff, Mim-Pi, Molo, O’Chill, Souza en TOPitm. Een bestelling ontvangen van Kindergoed is een waar cadeautje! Heel mooi ingepakt met een lieve persoonlijke boodschap erbij. En ook een mega snelle levering, want voor 15.00 besteld in de volgende in huis!

Nog nooit eerder had ik iets van LavaLava voor de meiden in huis. Ik was daarom ook erg benieuwd naar de kleding, de pasvorm, stof e.d. Dus super leuk dat we van Kindergoed deze prachtige jurk mochten reviewen! Goed, eerst iets over LavaLava zelf. Het is echt een collectie voor meiden die van kleur houden. De kleding geeft je het gevoel dat je het hele jaar op vakantie bent, hoe heerlijk is dat? Ondanks de vele kleurtjes is de collectie zeker niet kinderachtig, nee de items zijn juist voor stoere meiden die wel van een eigen stijltje houden. Die geen grijze muis willen zijn. Maar de wereld willen veroveren. Met kleur en een big smile!

De SS18 collectie van LavaLava bestaat uit een aantal prachtige maxi jurken, maar ook leuke rokjes (lang en kort) en tops zijn verkrijgbaar. De maxi jurk die Alizée aan heeft draagt de toepasselijk naam Maledives-Blossoms. Een kleurrijke jurk met de afbeelding van de meest prachtige bloemen. Zo romantisch en zo heerlijk zomers sfeertje straalt deze jurk uit. Voor het juiste evenwicht heeft de achterkant een effe kleur donker groen. Qua maat valt de jurk goed op maat tot iets ruimer, Alizée is 1.28 lang en draagt de jurk in maat 122/128. Aan de zijkant zit nog een splitje voor een optimaal draagcomfort.

Het leuke gebloemde haarbandje komt uit de nieuwe zomercollectie van Souza, daarover zal ik jullie later nog meer van laten zien.

Wil je eens een keer wat anders, een kleurrijke maxi jurk met de juiste zomerse look? Kies dan eens voor LavaLava, je shopt de jurk hier. Of kies voor één van de vele andere merken die bij Kindergoed verkrijgbaar zijn.

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *