Hey Pilgrim

Maak kennis met het toffe merk Hey Pilgrim! Een uniek merk uit Bangkok, Thailand. Het bestaat al zo’n 10 jaar maar hier in Nederland pas sinds korte tijd bekend. Het merk heeft een lijn voor kids ‘Hello Pilgrim’  en voor babies ‘Little Pilgrim’. Alle designs worden in eigen beheer gemaakt en je kunt zeggen gezien het productieproces dat ieder item met de hand wordt gemaakt. Er is dus geen sprake van een grote productiefabriek maar juist een kleine fabriek waar alles met de hand wordt geprint. Tevens wordt er gebruik gemaakt van de beste drukinkt en alle kleding is gemaakt van 100% katoen. Op die manier streeft Hey Pilgrim de kwaliteit na die ze graag willen, unieke kleding van de beste kwaliteit.

Wat verder uniek is aan Hey Pilgrim is dat ze bepaalde normen en waarden nastreven en zich inzetten voor een aantal goede doelen. Zoals bijvoorbeeld het behoud van het rainforst door middel van de verkoop van een speciaal ontworpen tshirt waarbij een gedeelte van de opbrengst aan dit goede doel wordt gedoneerd.

Al met al is Hey Pilgrim dus niet zomaar een merk, het is ook een heel origineel merk want in Nederland is het maar paar een paar verkooppunten verkrijgbaar o.a. bij Bizbizzy Je kunt er dan ook van op aan dat je iets unieks hebt! Voor de meisjes zijn de jurkjes zo leuk! Een paar giraffen op je jurkje of stoere tijgers. Of juist weer heel zomers met ananassen.

Ook voor de allerkleinste zijn er te gekke pakjes te vinden. Ideaal zo’n leuke romper als het veel te warm is voor te veel kleding. En is het frisser dan kies je voor het onesie babypakje. Fijne zachte kantoen met wat stretch voor een heerlijk draagcomfort.

Check voor de volledige collectie en maten de site van Bizbizzy. Binnenkort komen er nog meer nieuwe items binnen en worden diverse maten aangevuld.

Liefs, Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *