Jubel, Lucky Star!

De eerste levering van de wintercollectie van Jubel is nu verkrijgbaar. Zoals we van Jubel gewend zijn hebben ze ook dit seizoen weer verschillende leveringen, namelijk Lucky Star, Leopard Lipstick en Hotel Moonrise. Prachtige namen toch, en ze doen ook echt de collectie eer aan. Ik heb alle leveringen al gezien en mag de beelden van de eerste levering al met jullie delen.

Deze levering met als thema Lucky Star bestaat uit prachtige items, waar inderdaad de sterrenprint de hoofdrol speelt. De kleuren bordeaux heeft Jubel perfect weten te combineren met rood, zalm roze en navy. Ik vind de bordeaux kleur prachtig, zo’n mooie warme kleur. En door de combinatie van deze kleuren ook perfect voor kids.

Ik denk nu al dat het plisse rokje een grote hit gaat worden! Dit rokje is te combineren met verschillende shirtjes. Als jouw dame liever een broek draagt kies dan voor de navy broek met toffe striping aan de zijkant. Super comfy en helemaal hip. Ook comfy is het zachte vest, wat een plaatje!

Jubel heeft haar eerste levering nu uitgeleverd dus zorg dat je er op tijd bij bent! De collectie is o.a. bij Paradekids.nl verkrijgbaar.

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *