Lola Meis shoppen!!

Altijd leuk om de previews de afgelopen weken voorbij te zien komen. Op die manier wil je steeds meer ervan zien en worden we met z’n allen lekker nieuwsgierig.

Ik kan jullie vertellen dat de collectie er weer geweldig uitziet! De kleding is uiteraard weer gemaakt van de beste stoffen die heel comfortabel aanvoelen. Verder is er een mooie mix tussen een sportieve look en de meer romantische/hippe look. Zo zijn er voor de sportieve meiden hippe vesten en jurkjes met ritsje in een sportieve uitvoering. Maar voor een totaal andere look mix je een bloemenprint met een panterprint. Of een streepje met panter, ook al zo leuk! Verder mooie effe plooi rokjes maar ook de comfortabele broeken kunnen natuurlijk niet ontbreken. Fijne sweaters die weer gecombineerd kunnen worden met topjes die als een extra laagje onder de trui gedragen kunnen worden. Om alles helemaal af te matchen zijn er ook bijpassende kniekousen en een toffe maillot verkrijgbaar.

Goed, nog heel even geduld tot je daadwerkelijk kunt shoppen maar hierbij alvast wat beelden van de collectie. Oh ja, ook leuk om misschien lid te worden van de Facebookgroep Lola Meis fans!

Ik ga zelf wat leuke combinaties bedenken en laat jullie snel de verschillende looks zien. Lola Meis heeft trouwens ook nog een 2e levering die medio oktober zal verschijnen.

X

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *