Maak stickers met Crayola

Ik weet niet hoe het met jouw kids zit, maar mijn meiden zijn helemaal gek op stickers. Of ze nu een sticker op school krijgen, of de sticker die op de bananen zit.. ze vinden ze gewoon allemaal even leuk. Dus toen we van Crayola hun nieuwste sticker maker mochten uitproberen sprongen ze een gat in de lucht! Ze zijn er de hele middag zoet mee geweest en ze hebben speciaal voor jullie er een vlog over gemaakt, hierin vertellen ze stap voor stap hoe de Crayola Silly Scents Sticker Maker werkt.

https://youtu.be/shDekF0886E

Met deze set kunnen kids hun creativiteit de vrije loop laten, ze maken helemaal zelf hun eigen stickers. Zoals je in de vlog hebt kunnen zien werkt het heel eenvoudig; leg een blanco stickervel in de Sticker Maker en plaats daarop jouw uitgeknipte plaatje. Wat trouwens ook leuk is om een eigen foto te gebruiken! Daarna de hendel overhalen en vervolgens kun je de stickers overal opplakken. Bij het pakket zitten zowel geurende kleurstiften als transparante geurstiften. Zo kun je ook jouw foto’s of plaatjes voorzien van een geur zonder ze in te kleuren met viltstiften.

De stickermaker bevat, 10 voorgedrukte stickervellen, 10 blanco stickervellen, 6 kleurstiften en 3 geurstiften.  Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Echt een mooie cadeau en super tip voor de komende feestdagen. De Crayola Silly Scents Sticker Maker kost 22,99 euro en is te koop bij Bol.com.

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *