Met NoNo rennen over het strand!

Wat een gewaarwording, in februari met je blotte voeten rennen over het strand! Het moet niet gekker worden, maar heerlijk is het wel! Hoewel we volgende week nog de sneeuw gaan opzoeken genieten we deze week intens van het zonnetje.

En bij dit zomerse weertje hoort natuurlijk een fijn zomerjurkje. En die kregen we van Merkmeisjeskleding, wat een lieve verrassing!

Merkmeisjeskleding verkoopt de totale collectie van NoNo, een prachtig merk voor meisjes in maat 104 tot en met 146/152. De vrolijke streepjes geven dit jurkje het ultieme zomergevoel. Leuk is ook de gouden glitterstreep die hierin verwerkt is. En check even die open schouders, gaaf toch? Het is een slimfit jurkje dus valt aangesloten, maar omdat er lichte stretch in de stof zit kun je meer dan prima blijven bewegen. We hebben het jurkje op het strand getest en ik kan je verzekeren hij is echt beachproof hoor!

Qua maat vind ik het jurkje niet zo heel groot uitvallen. Elodie is 1.27 lang en draagt maat 134/140 van het jurkje. Zoals je ziet is deze maat perfect voor haar.

Naast dit jurkje verkoopt Merkmeisjeskleding ook nog een heel leuk rokje in dit streepdesign. En ook de mooie zomerjassen van NoNops shop je natuurlijk bij Merkmeisjeskleding.

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *