Met TYGO & vito on the road

De eerste wintercollectie van TYGO & vito is een week geleden gelanceerd en nu al een groot succes. Logisch ook want dit merk voor jongens staat voor comfortabele, fashionable en betaalbare kleding voor jongens van 2 t/m 12 jaar (maat 92 t/m 152). Aangezien jongens soms wat ruwer met hun kleding omspringen is die betaalbaarheid toch wel erg prettig. En daarbij wil je ook dat ze er gewoon hip bijlopen. En zelf vinden die boys belangrijk dat het gewoon lekker zitten, kleding waarmee ze goed kunnen spelen maar ook relaxen.

Denim Blues

Op dit moment liggen er twee themacollecties in de winkels. Met Denim Blues draait alles om het denim gevoel zonder dat het allemaal blue denim is. In dit thema zie je uiteraard de never out of stock jeans terug maar ook indigo sweaters en jogpants, vaak met oranje als accentkleur.

On the Road
Het On the road thema staat voor uni’s, strepen, tekstprints en fotoprints geïnspireerd door het thema. Je ziet hier kleuren als blauw, groen, rood, hier en daar wat oker en accenten in neon oranje.

Naast deze twee thema’s zijn vanaf deze maand ook de jacks verkrijgbaar. Stoere en sportieve jassen in blauw, grijs en met een army print. Ook hier weer een fris accent met neon oranje details.

Never out of stock jeans
De stretch denims en jog jeans van TYGO & vito zijn altijd op voorraad. Ze zijn verkrijgbaar in twee modellen (slimfit en skinnyfit) en drie wassingen. Ze kosten respectievelijk € 29,99 en € 34,99. Deze betaalbare jeans zijn nu verkrijgbaar.

SOS Kinderdorpen

Wist je dat TYGO & vito ook het goede doel SOS Kinderdorpen steunt? Vanaf augustus zal TYGO & vito van drie geselecteerde styles een afdracht doen aan internationale kinderontwikkelingsorganisatie SOS Kinderdorpen.

SOS Kinderdorpen zorgt ervoor dat kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Door kwetsbare families te ondersteunen om te voorkomen dat hun kinderen er alleen voor komen te staan. En door kinderen zonder familie een nieuw thuis te geven in een SOS familie. Voor meer informatie: https://www.soskinderdorpen.nl/

De nieuwe wintercollectie van TYGO & vito is o.a. verkrijgbaar bij: Paradekids, Belle&Beau, Behipster en Kindergoed.

x

Elise

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *