Mim-Pi Smile and the world smiles with you

Van MIM-PI worden we blij en vrolijk toch? Al die mooie kleurtjes, gecombineerd met leuke designs en applicaties. Ben blij dat Élodie nog graag kleurrijke outfits wilt dragen, en MIM-PI is dan ook favoriet bij haar. De verschillende outfits zien er altijd zo feestelijk uit, want iedere dag is toch een feestje? Als het aan Élodie ligt wel hoor!

Al bijna vijftien jaar werkt ontwerpster Leonora met dezelfde leveranciers in India en Portugal. Ze kent de mensen, vertrouwt op hun vakmanschap en weet dat ze een goed loon krijgen. Twee keer per jaar bezoekt Leonora de fabrieken om er zeker van te zijn dat de arbeidsomstandigheden goed blijven en de mensen tevreden zijn. Maar er is meer. De duurzame ontwerpen van MIM-PI zijn tijdloos vrolijk en de kwaliteit kan meerdere generaties aan. Om vandaag, maar zeker ook morgen te stralen. En dat voelt hartstikke goed!

Het zijn de handgemaakte borduursels en details die MIM-PI zo bijzonder en uniek maakt. MIM-PI weet zich hierdoor perfect te onderscheiden in kindermodeland.

Ook het setje wat Élodie van Leonora heeft gekregen is een setje wat zo vrolijk en geweldig mooi is afgewerkt. Het lijkt trouwens een jurkje, maar is een rokje met shirtje in een mooie blauwe kleur met all-over print. Het rokje heeft in de taille een elastische band en heeft als mooi detail een roze trosje met sterhangertje.

Het shirtje heeft als mooi detail het roze contrast randje, en ook daar komt het roze trosje met het sterhangertje terug. De stof voelt heel fijn en zacht aan en heeft een lichte stretch. Daardoor draagt het heerlijk, iedere dag, voor een feestje of naar school. MIM-PI is altijd een goed idee voor kids die houden van kleur en mooie printjes en details. De leuke bruine laarsjes komen uit de wintercollectie van Koel4kids.

Élodie draagt het setje in maat 128 bij een lengte van 1.27. MIM-PI heeft een eigen webshop waar je de gehele wintercollectie heel eenvoudig online kunt bestellen. En tot en met 6 december hebben ze nu een hele leuke actie. Bestel je voor 50 euro of meer dan kun je kiezen uit een gratis cadeau! Je hebt de keuze uit de rugzak poes of kabouter, een Bali hanger of een handdoek. Super leuk toch? Enne, ook leuk als 5 december cadeautje!

x

Elise

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *