Mix & Match met iglo+indi review

De bliksemprint van iglo+indi heb ik jullie al eerder in de vorm van het jurkje laten zien. Zo af en toe vind ik het leuk om de meiden wat te twinnen dus toen ik van Little Fine Feather ook de mooie legging van iglo+indi ontving was ik super blij. Dan de leuke uitdaging om het te gaan mixen. Een lang grijs vest stond al een tijd op mijn wintermusthave voor Alizée, en toen ik laatst bij de Zara was vond ik een heel fijn vest en ook een gemakkelijke sweater.

De legging heeft een super stoer grafisch zilveren printje van een allover bliksem. iglo+indi maakt gebruik van zachte organische stoffen en is draagt daardoor heerlijk. Het leuke aan deze legging is dat je hem eindeloos kunt combineren. De legging valt goed op maat, Alizée draagt maat 128/134 bij haar nog iets ruim maar maat kleiner zou ik zelf te strak vinden.  Je shopt de legging hier.

Het lange vest van Zara heeft geen sluiting en valt gewoon losjes om het lichaam heen. Op de voorkant zitten zakken en splitten opzij. Een heel ideaal vest voor deze winter!

De zwarte sweater is ook van Zara en heeft op de schouders glanzende applicaties in een stervorm. De binnenkant is lekker zacht en warm en voor een nonchalante look heb ik de sweater wat ruimer gekozen. Op die manier valt hij iets langer wat op de legging van iglo+indi wel zo mooi is.

Little Fine Feather biedt een mooi assortiment van de nieuwe wintercollectie van iglo+indi. En daarnaast vindt je in de shop ook de merken: KNAST by KRUTTER, Raspberry Republic en Småfolk. Zeker een kijkje waard!

x

Elise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *