Moodstreet, eigentijds en een tikkeltje brutaal

Moodstreet, een merk waar ik al jaren fan van ben. De altijd leuke printjes, de stijl en de goede kwaliteit spreken mij aan. De pasvorm vind ik top en het is ook gewoon heerlijk draagbare kleding voor mee naar school maar ook voor in de speeltuin etc.

Uit de eerste levering mocht ik zelf een setje uitzoeken. Zo tof om te zien dat je met 3 items een mega leuke look kunt creëren. Lekker stoer, maar toch ook echt nog voor een meisje van 8 jaar.

Ik zelf draag super graag zwart en grijs, en weet je dat deze kleuren ook perfect door kinderen gedragen kunnen worden? Moodstreet heeft zwart en donker grijs perfect weten te combineren met designs die kinderen aanspreken. Check maar eens die stoere tijgerprint op het shirt van Élodie!

Ze zijn hier helemaal gek op zachte stofjes, en dit fake fure gilet is echt zo mega zacht!! Wat een tof printje ook! En vind je het te heftig gecombineerd met dit shirt, combineer het dan eens met een zwart kolletje op een jeans. Op die manier creëer je weer heel eenvoudig een nieuwe look.

Want dat is zo leuk aan Moodstreet, onderling zijn de items super leuk te combineren, maar ook met vele andere merken gaat dit heel goed.

Het zwarte leather look rokje is voor de echte rock chicks! Super stoer met leuke steekzakken en een fijne lichte stretch in de stof.

Élodie is 1.32 lang en draagt de set in maat 134/140. Ook zo enthousiast over deze Moodstreet outfit? Check dan de site van Ko&Flo want daar kun je deze outfit shoppen! Have fun!

X

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *