Rainbocorns, welke ga jij vinden?

Twee dromen die vorige week, tijdens de herfstvakantie, bij Alizée uitkwamen. Ze kreeg een mooi cadeau EN ze heeft haar eigen vlog opgenomen. Want dat is iets wat ze gewoon zo leuk vindt om te doen. Ik ben alleen van mening dat dit wel uit haarzelf moet komen, dus dat ze zelf dingen moet bedenken en moet uitvoeren. Dat houdt dus ook in dat ze zelf moet leren om de vlogs te editten zoals je dat mooi noemt. Daarom volgt ze al een paar weken een 30 weken durende cursus Digifabriek. Een super leuk cursus waarbij ze alle ins en outs leren ten aanzien van foto en film.

Goed, haar eerst echte vlog is dus een feit, en het voornemen is om iedere woensdag een vlog online te zetten. Dus zorg ervoor dat je je abonneert op ons YouTube kanaal!

 

Zoals al verteld had ze, net als haar zusje Élodie, een mooi cadeau gekregen. Iets wat ze perfect in haar vlog kon laten zien. Ik heb het over de Rainbocorns. Ken jij ze al? Nee? Kijk dan eens de vlog door op onderstaande link te klikken:

https://youtu.be/KMiaU-fXFcI

En ze zijn leuk hè? Alizée vindt ze in ieder geval heel cute en schattig, dat was denk ik wel duidelijk 😉

Maar ze zijn ook echt wel heel leuk, en spannend ook, want het blijft natuurlijk wel een beetje een verrassing welke Rainbocorn in het ei zit.. Met de Rainbocorn heb je er een super zacht vriendje bij. De knuffel is uitgevoerd in vrolijke kleuren en heeft glinsterende pootjes. De schattige knuffels hebben op hun buik een groot hart van pailletten. Ga met je hand over de pailletten en ontdek een verrassing. Naast de leuke knuffel zit er nog een verrassing in het ei!

De Rainbocorns zijn een leuke 5 dec tip! Nu bij o.a. Intertoys en Bol.com verkrijgbaar.

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *