RED-RAG fitting event

Wat was het een gezellig avond, gisteren tijdens het fitting event van RED-RAG! Samen met Alizée ging ik naar het mooie Brabantse Moergestel, de plaats waar de RED-RAG store in de winkel van Ligtvoet Shoes is gevestigd. Een prachtige schoenenwinkel voor het hele gezin! We werden hartelijk welkom geheten en onder het genot van een hapje en een drankje kregen we een presentatie over de nieuwste trends op het gebied van kinderschoenen. Vervolgens werd de collectie van RED-RAG aan ons getoond, en wat is die gaaf!! Zowel voor jongens als voor de meiden zoveel ontzettend stoere en coole schoenen! En voor jong en oud, want van kleine peuterschoentjes tot een collectie waar tieners graag in willen lopen.

En toen kwam het moment waarop Alizée had gewacht, ze mocht haar voeten laten opmeten! Dit werd heel deskundig gedaan, wat fijn nu weet ik zeker welke maat (zowel lengte als breedte) voor Alizée geschikt is. Toen we de goede maat wisten kon het passen beginnen! Maar volgens mij had Alizée tijdens de presentatie al stiekem haar oog laten vallen op een paar boots. En wat voor boots! Dit is gewoon echt Alizée, een tikje anders, niet zo doorsnee, lekker opvallend en stoer! Kijk maar mee waar haar keuze op is gevallen..

Eerst werd de totale collectie van RED-RAG gepresenteerd, zo veel leuks.. love it!
Echt voor iedere smaak zijn er leuke boots te vinden voor die meiden!
Zo leuk al die inspiraties die de wintercollectie tot stand heeft gebracht.
Veel dierenprintjes zijn terug te vinden deze winter!
Alizée haar voeten werden deskundig opgemeten.
En toen kon het uitzoeken beginnen!
En tadaaaa, dit zijn ze geworden!! Stralende hele blije Alizée!
Nee, dit zijn niet zomaar boots, dit zijn denk ik de meest coole boots!
Ook met dit setje van Like Flo matchen de RED-RAG boots geweldig!
En oh, ik zag toch deze snoepjes voor mezelf..hebben!!
Met een paar nieuwe RED-RAG schoenen EN een goodiebag gingen we weer naar huis, super dank je wel RED-RAG!

Het was een super gezellige avond en ik was echt verrast over de prachtiger collectie van RED-RAG, enne wist je dat ze ook schoenen voor ons hebben, en hele leuke kan ik je vertellen! Ik zag een paar panter boots, oei die moet ik hebben! Natuurlijk kun je RED-RAG bij diverse shops online bestellen, maar mocht je een keer in de buurt zijn van de RED-RAG store in Moergestel dan is dat zeker een aanrader. Wat een vriendelijke medewerkers en zo’n goede service en compleet aanbod van schoenen voor het hele gezin!

Uiteraard ga ik jullie nog vaker de stoere boots van RED-RAG met verschillende kleding combinaties laten zien!

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *