Review en GIVE AWAY TOPitm!!!

Wat een goed begin van de week, want deze week maak je kans op een item van TOPitm naar keuze!!

Hoe?? Lees dan snel verder!

De tweede levering van TOPitm ligt inmiddels in de winkels en is online verkrijgbaar. En wauw wauw wauw, wat een toffe levering!! Love it! Waarbij in de eerste levering de kleuren navy, wit en rood centraal staan staat bij de tweede levering de kleur roze en wit centraal. En dan heb ik het over fel roze, neon roze, die heerlijk opvallend, vrolijk en zomers is!

Ook in deze levering weer veel oog voor details. Kijk maar eens mee naar het jurkje wat we voor TOPitm mochten reviewen.

Wat een heerlijk zomers jurkje, dit jurkje heeft alles in zich om deze zomer fantastisch voor de dag te komen. Ik hou van die ruffles, ze staan zo lekker vrolijk! Het jurkje heeft een klokkend model en heeft een leuk streep design in neonpink met off white. Super leuk aan deze stof is dat er frisse neon spikkels in verwerkt zijn. de stof voelt, zoals we gewend zijn van TOPitm lekker zacht en soepel aan. Zowel op de voor- als op de achterkant ruches en check vooral ook eens die zwarte kwastjes aan de voorkant. In de taille zit een mooi koortje met geborduurde details.

En hoe hip zijn die kniekousen! Super goed te combineren met dit jurkje maar zeker ook met de andere items van TOPitm. De kleur is nearlyblack met een off white streep en bovenaan een katten gezicht!

En nu het goede nieuws..deze week maak je namelijk kans op een item van TOPitm naar keuze!! Welk item je wilt winnen mag je helemaal zelf bepalen. Dus of dit nu een jurkje is, een leuk rokje, shirtje, broek, jij bepaalt dit helemaal zelf, hoe leuk is dat? Het enige wat je moet doen is het volgende:

  • like de Facebook pagina van Little Style Guide en TOPitm
  • like de Instagram pagina van Little Style Guide en TOPitm
  • geef het bericht op Facebook een like en vermeld daaronder welk item en in welke maat je het graag wilt winnen
  • tag minimaal 2 vrienden die ook kans willen maken op een item van TOPitm naar keuze (elke tag is een extra kans om te winnen!)
  • het delen van het bericht vind ik heel erg lief

Dus kijk nu snel op de website van TOPitm en maak je keuze wat je graag zou willen winnen. Maandag 2 april (2e Paasdag) maak ik de winnaar bekend!

Liefs, Elise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *