Shop nu nog snel je laatste Kerst cadeautjes bij 4kidsfashion!

En liggen er bij jullie al cadeautjes onder de Kerstboom? Hier nog niet, veel te bang dat ze ze al open gaan maken, maar ze komen er wel. Niet gigantisch veel, want met Sinterklaas hebben we al pakjesavond gevierd, maar zo een paar vind ik wel leuk. En bij de webshop 4kidsfashion kun je super goed leuke kleine cadeautjes voor je kids vinden. De naam doet misschien anders vermoeden maar bij 4kidsfashion kun je kiezen uit een groot aanbod aan speelgoed, voor jong en oud.

De webshop is heel overzichtelijk ingedeeld en zo kun je gemakkelijk naar het juiste thema gaan. Leuk voor de kleinere meisjes is alles van Disney, K3 en bijvoorbeeld Princess Sofia. De kleinere jongens kun je vast blij maken met iets van Star Wars, Paw Patrol of Cars. Maar ook voor de iets grotere kids is er zo veel te kiezen!

Ken jij het al, de “squishy”? De meiden hadden het er een paar weken geleden over, ze hadden het natuurlijk weer voorbij zien komen bij de bekende Youtubers. Blij dat ik ze kon vinden bij 4kidsfashion! Maar wat is nu zo’n squishy? Het zijn zachte schuimrubberen figuurtjes die je in kunt drukken, een soort van stressballen maar dan veel zachter. Ze zijn uniek, kneedbaar en als je in ze knijpt, komt de vorm weer terug. Bij 4kidsfashion zijn ze verkrijgbaar in een donut, panda en unicorn. Sommige hebben zelfs een geurtje! Erg leuk om aan bijvoorbeeld je tas te hangen. Of lekker in te knijpen als je gestrest bent.

Nog steeds zijn de meiden helemaal gek op de knuffels met de grote glinsterende ogen.. de Ty Beanie knuffels! Soms denk ik hoeveel kunnen er nog bij, maar van de andere kant snap ik ook wel dat ze er helemaal gek van zijn want ze zijn ook zo cute! En speciaal voor de Kerst zijn er leuke kerstuitvoering zoals een Kerst beertje en een Kerst hertje. Voor de meiden blijft het nog even een verrassing welke knuffel ze onder de boom krijgen..

Een vaste traditie is dat de meiden met de Kerst onder de boom een spel krijgen, daar kunnen ze dan lekker de hele Kerst samen mee spelen. Jullie kennen vast wel de Hatchimals, maar wist je dat daar ook een bordspel van is? Een super leuk spel voor 2-4 spelers en vanaf 5 jaar. Dit geweldige familiespel wordt geleverd met vier exclusieve Hatchimal figuren: drie Hatchimals die al uitgekomen zijn, en eentje om te ontdekken. Maak een reis rond het speelbord en verzamel en broed de eieren uit, die je langs de weg tegenkomt. De eerste speler die de juiste eieren uitbroedt, wint het spel!

Niet meer weg te denken zijn de L.O.L surprise ballen, super populair vooral onder de meisjes. Ontdek zeven lagen met verrassingen in elke L.O.L.-verrassingsbal! Elke laag onthult een nieuwe verrassing en geeft je een hint over welke L.O.L. Surprise! Pets diertje je krijgt! En dat is nog niet alles: met je dier kan je spelen door de accessoires en ze zijn compatibel met een Tots en Sister popje. Je kunt de nieuwe versie vanaf nu via pre order bij 4kidsfashion bestellen en is vanaf week 3 in 2018 leverbaar.

Zelf kende ik het nog niet maar kreeg als tip dat de Magic Puzzle super leuk is voor kinderen. Met deze coole puzzel kun je van alles maken! Een hondje, een cirkel of een cobra… gebruik jouw fantasie! De Clown Magic Puzzle is verkrijgbaar in de kleuren geel, groen, roze en blauw en bestaat uit 24 draaibare elementen.

Je leest het, volop keuze bij 4kidsfashion aan leuke cadeautjes voor onder de Kerstboom. Zorg dat je er snel bij bent en bestel vanavond nog, dan heb je het nog voor de Kerst in huis!

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *