Sint tip: Nananda Toys

Wat een opgave voor die Sinterklaas weer hè, om ieder jaar voor alle kinderen weer leuke en originele cadeautjes te kopen. Maar, ik heb de tip want ik weet zeker dat hij en jij bij Nananda Toys goed veel leuke cadeautjes kunnen shoppen!

Met twee meiden kom ik vaak in de diverse speelgoedzaken. Maar regelmatig komt het voor dat de meiden iets op TV hebben gezien wat ik dan weer net niet kan vinden. Op YouTube komt regelmatig speelgoed voorbij wat je niet zomaar 123 in Nederland kunt vinden. Maar.. daar was mijn redding want toen kwam ik dus op de webshop Nananda Toys! Echt, ik werd zelf even kind, wat een super geweldige producten verkopen ze! En zo origineel, producten die je niet overal ziet en het nieuwste van het nieuwste. Dus zijn jouw kids gek op de nieuwste speelgoeditems dan moet je echt even een kijkje nemen bij Nananda Toys. Van de volgende merken verkopen ze een groot assortiment aan verschillende items: Shopkins, Happy Places, Grossery Gang, Roblox, Shopkins cutie cars, Disney Doorables, Treasure X, Pikmi Pops Surprise, Minecraft, Ben en Holly en Mega Headz. Alles is direct uit voorraad leverbaar.

Nananda Toys heeft bij ons voor Sinterklaas gespeeld want we kregen een enorm pakket om te reviewen! Wat waren de meiden blij toen ze vanmorgen cadeautjes zagen liggen bij de open haard. En natuurlijk laat ik jullie graag in dit blog en vlog een aantal items zien wat de meiden hebben gekregen van Sinterklaas Nananda Toys.

Als eerste kreeg Alizée in haar schoen een surprise pack van de Hairdorables. In deze verpakking zit een pop, maar welke het is is nog een verrassing. De poppen zijn gebaseerd op 12 iconische meisjes uit de YouTube-serie, Hairdorables. Elke pop voldoet aan de naam “Hairdorables” met veel verschillende en unieke luxe haarstijlen in leuke kleuren!
Welk Hairdorables meisje je gaat uitpakken blijft een verrassing! In de verpakking zitten 11 verrassingen.. en iedere verrassingspop wordt geleverd mode, kapsels en accesoires die uniek zijn voor haar stijl en talent. Benieuwd welke Alizée heeft gekregen? Check dan hier haar vlog: https://youtu.be/gXp8gs6BP3U

Uiteraard kreeg Élodie ook een heel mooi cadeau in haar schoen! Want hoe leuk is deze Lil ‘Secrets Shoppies Doll? Echt als ik nog kind zou zijn zou ik dit helemaal geweldig vinden, zo schattig! Met deze mooie poppen kun je eindeloos spelen. In de verpakking zit: 1 Shoppie Doll, 1 Lil’ Secrets Slot, 1 mini Shoppie, 1 ketting, 1 mini geheim dagboek en 1 shoppie standaard.  Kortom, een compleet mooie pakket wat er ook nog super geweldig uitziet. In de vlog heb je kunnen zien welke leuke verrassing deze Lil’ Secrets Shoppies Doll heeft.. cute toch?

De Hairdorables surprise pack kost 19,95 euro en shop je hier. De Lil’ Secrets Shoppies Doll kost 22,50 en shop je hier. De Shoppie Doll is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Deze items zijn maar een fractie van wat Nananda Toys te bieden heeft. Ik laat jullie heel snel nog meer leuke items zien! En ook voor jongens hebben ze trouwens super leuk speelgoed! En bestellen gaat super gemakkelijk, vanaf 50 euro wordt je bestelling gratis verzonden. En je hebt alles razendsnel in huis, want bestellingen die worden gedaan worden binnen 24 uur verzonden, en voor 17.00u besteld is dezelfde werkdag nog verzonden. Met uitzondering voor bestellingen die op zaterdag en zondag worden gedaan, die worden maandag verzonden. Dus hop hop in gallop en ga snel naar Nananda Toys om de Sinterklaas inkopen te doen.

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *