Sparkle & Shine met Bampidano

De feestdagen naderen, heb je al iets leuks hiervoor gepland? Gezellig samen zijn met familie en vrienden, lekker eten en daar hoort natuurlijk ook een mooie outfit bij. De outfit die Élodie jullie laat zien is van Bampidano en kan perfect voor de feestdagen gedragen worden, en ook belangrijk, heerlijk door te dragen.

De combinatie van zwart en goud doet het natuurlijk altijd goed met de feestdagen. En omdat de kans best groot kan zijn dat het een wat koudere Kerst gaat worden is een trui voor kids ideaal. Zonder dat ze zich helemaal opgedirkt voelen heeft deze outfit van Bampidano genoeg sprakle in huis.

De zwarte trui is gemaakt van een fijne sweat stof en heeft op de voorkant een gouden tekst. Bij de schouders zitten leuke ruffels die de trui net iets extra’s geven.

We vonden het leuk om ook eens een keer een rokje met een sweater te combineren. Het rokje heeft een leuke ruitjes print, helemaal hip. Leuke details zijn de twee gespen aan de zijkant. Het rokje zit lekker door de elastische taille.

Élodie draagt het setje in maat 134/140 bij een lengte van ronde 1.32. Ook op zoek naar dit setje? Kijk dan eens bij Merkmeisjeskleding.

X

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *