Sproet & Sprout SS17 “Streets of Cape Town”

Kennen jullie dit leuke merk al?! Sproet & Sprout! Vast wel! Wat vind ik het toch een leuk merk, met van die fantastische items elke keer weer! Te gek!!

Een beetje bevoorrecht ben ik wel, mijn dochtertje heeft al een keer model mogen zijn voor dit mooie merk…het was voor de collectie Stars & Foxes AW 15/16 én wat was het leuk! 😊

“Life is more fun, when you put a little nonsense in it!”

Collectie SS17 “Streets of Cape Town”

Je loopt door de straten van Kaapstad waar kinderen verstoppertje spelen en brullen van het lachen. Zij zijn de baasjes van de buurt en ze weten elke straat en stenen te vinden! Verschuilen zich achter vrolijk ogende fruit dozen en ze wachten tot de groenteboer er niet is en verstoppen wat citroenen in hun zakken!

Deze zomer collectie SS17 van Sproet & Sprout laat de kleuren van Kaapstad zien. Beautiful!

About Sproet & Sprout..

Wij zijn Sproet & Sprout. Wij geloven dat ware schoonheid ligt in de perfecte onvolkomenheden. De onweerstaanbare sproeten op de neus van je zoon, de ontembare krullen op het hoofd van uw dochter of de charmante kloof tussen hun tanden. Deze perfecte imperfecties maken ons wie we zijn. One of a kind, mooi en interessant.

Dat is waarom we graag vestigen buiten de lijnen en een beetje buigen met de regels. Ga buiten de gebaande paden en zoek inspiratie uit de wereld van design, reizen en eten. Wat resulteert in unisex ontwerpen voor baby’s en kinderen die niet zijn gepolijst en glad, maar gespannen, avontuurlijk en fun. Net als de kleine boefjes die het dragen.

Neem vooral een kijkje in de webshop van Sproet & Sprout en shop unieke items!

www.sproet-sprout.nl

Groetjes Cindy

X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *