Vesper kidswear review

Wat vonden de meiden het leuk om weer eens samen in een matching outfit voor de camera te staan! En ik heb ook zo moeten lachen om hun rare acties, waarvan een aantal echt niet voor social media geschikt zijn haha!

En eigenlijk is dat ook wat Vesper wil uitstralen, meidenkleding maken die comfortabel is en hip, waardoor ze volop van alles kunnen genieten. Hun motto is laat je dochter genieten van van het leven. Mooi toch?

Afgelopen zomer kwam de allereerste collectie van Vesper uit en met groot succes. En ik verwacht dat deze nieuwe wintercollectie minstens zo succesvol, dan niet nog succesvoller zal gaan worden. De voornaamste reden is, denk ik, dat Vesper hip en betaalbaar is. Deze winter is er gekozen voor twee super vrolijke kleurthema’s. En net als de voorgaande zomercollectie is de wintercollectie gemakkelijk te combineren. Van Vesper mocht ik een jurkje, broek en shirt reviewen. En stiekem vond ik het best wel een keer leuk om de meiden weer zo te matchen met elkaar.

Alizée draagt het sweatjurkje met aan de onderkant een bredere band. Dit soort model jurkjes vind ik wat stoerder en dus beter bij Alizée passen. Op de voorkant van het jurkje is er een glitteropdruk. Deze kleur glitter komt ook weer terug op de mouwen, daarover loopt een glitterband. Alizée draagt maat 128 van het jurkje deze maat zit precies goed bij een lengte van 1.26. Élodie wil eingelijk zelden broeken aan, maar als ze een broek aan wilt dan moet deze wel aan een paar voorwaarden voldoen. Hij moet zacht zijn, niet knellen en hij moet leuk zijn. Ik vind broeken haar juist ook leuk staan en weer eens wat anders, maar soms wel een opgave om een broek te vinden die aan haar wensen voldoet. De broek had ik eerst in maat 128 ontvangen maar deze maat bleek echt te ruim te zijn, Élodie is nu zo’n 1.22 lang. Daarom een maatje kleiner, maat 122, en deze zit veel beter. Het is een wat wijder vallend, nonchalant broekje. En aangezien ze hem de afgelopen twee dagen aanheeft zit hij ook helemaal super! Het is een heerlijk casual broekje en super tof door de strepen. Bij de taille zit een elastieken band met een sierkoord. De broek is gemaakt van een joggingstof en is dus ook heerlijk om in te chillen. Het shirt combineert super met de broek en heeft op de voorkant een mooie applicatie. Het shirtje is wel in maat 128 en die valt goed op maat.

 

 

 

Zoek je nog een leuk, hip en betaalbaar merk voor je dochter(s) check dan echt eens de wintercollectie van Vesper!

Verkrijgbaar van maat 92 t/m 164 en check de verkooppunten hier.

x

Elise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *