Win een Le Chic Mini-Me set!

Tijd voor een echt chique feestje want het mooie merk Le Chic bestaat 10 jaar!! En om dit te vieren hebben ze een speciaal shirt ontworpen, en het leuke is dat je dit shirt kunt winnen voor jezelf en voor je mini me. Ja, je leest het goed, ook voor jezelf want ook voor alle moeders hebben ze een twinning shirt ontworpen.

Dit keer mocht ik een keer voor de camera in plaats van steeds erachter. Gelijk diep respect voor die meiden van me, want poeh het is echt nog niet zo gemakkelijk hoor! Maar lol hadden we wel, en het is ook zo leuk om een keer eens samen met je dochter op de foto te gaan toch?

Moms & Daughters in Le Chic! Zo leuk om samen een keer te twinnen.

Win nu deze fantastische Limited edition Mini-Me set. Ga samen met je dochter op pad en shine in een écht Le Chic T-shirt vol glitter and glamour!

Wat moet je doen om kans te maken op deze set?

  • stuur de leukste foto samen met jouw prinses naar ons door en geef aan welke maat jouw meisje graag heeft. Het dames T-shirt is One Size Fits all.
  • volg Le Chic op Facebook en uiteraard Little Style Guide

Liever via Instagram meedoen? Ook dat is mogelijk:

Deze winactie loopt tot en met 25 oktober a.s. Ben jij de gelukkige winnares dan ontvangen wij graag een foto van jou en je dochter in de gewonnen T-shirts. Wie weet stralen jullie dan binnenkort op de pagina van Le Chic!

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *