Wonderchild Deluxe

Wat een te gek merk! Dat is het eerste wat in me opkwam bij het zien van een aantal items van Wonderchild Deluxe. Ik volgde ze al een tijdje op social media maar heb ze pas echt leren kennen tijdens het 100% mama event waar ik een paar weken terug aanwezig was. Daar heb ik in het echt de kleding kunnen bewonderen en kwam ik in contact met de eigenaar van Wonderchild Deluxe. We hadden een super leuk gesprek en was verrast over de mooie kwaliteit van de kleding.  Het merk bestaat nog niet zo heel lang, het is in 2015 opgericht en is een stijlvol unisex modemerk voor kids van 0 tot en met 12 jaar. Bij de ontwerpen heeft Wonderchild Deluxe zich laten inspireren door de hedendaagse mode. De kleding is ontworpen door de ondernemers en met behulp van een fashion & design styliste. De ondernemers hebben veel ervaring qua grafische vormgeving, ondernemerschap en marketing.

Twee maal per jaar verschijnt er een nieuwe collectie van het merk. De herfst/winter en de lente/zomer collectie. Kenmerkend aan de collecties zijn het kleurgebruik en de designs die het merk hanteert, zo wordt er veel gewerkt met de kleuren zwart, wit en grijs met daarbij unieke eigen ontworpen designs, comfort en de kracht van luxe omgezet in kwaliteit.

Zoals ik al aangaf ben ik heel enthousiast over de mooie kwaliteit. Zwart is soms een lastige kleur om echt mooi te houden. Maar ik heb nu al een aantal keren dit shirtje gewassen en de kleur blijft ook echt mooi zwart. Verder voelt de stof zacht aan wat het daarom ook voor de kleintjes super lekker draagbaar maakt.

Voor Élodie heb ik gekozen voor dit shirtje met de opdruk Chocolate Addict. Dit is zo passend voor haar want als er iemand gek is op chocolade dan is zij het wel! Lekker eigenwijs en hip, ik hou er van! Het shirtje heb ik gecombineerd met het zebra print rokje van Bonnie Doon. Dit rokje is van een gebreide stof met een lichte stretch erin en sluit daardoor mooi aan.

Maatadvies: persoonlijk vind ik de kleding van Wonderchild Deluxe vrij ruim vallen. Élodie is rond de 1.14 lang en draagt meestal maat 116, dit shirtje draagt ze in maat 3-4 jaar. Zoals je ziet nog ruim genoeg. Het rokje van Bonnie Doon vind ik weer klein vallen want hiervan draagt ze maat 128-134.

Wonderchild Deluxe shop je op hun eigen webshop waar je naast kleding voor kids ook voor jezelf super leuke items kunt vinden. Zo kun je je helemaal in de stijl van je mini me kleden (of andersom natuurlijk..). Het rokje van Bonnie Doon is ook te shoppen op de webshop van Bonnie Doon zelf.

Liefs, Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *