Sparkle and Shine met Quapi review

Over twee weken is het al weer Kerstmis, twee weken! Tijd vliegt mensen! Maar wat een heerlijke tijd, ik hou ervan. Je huis mooi versieren, een gezellig gedekte tafel, lekker veel glitter en glamour en gewoon het samenzijn met elkaar. 

Maar.. bij Kerst hoort natuurlijk ook een mooie Kerstoutfit. En gelukkig heb je 1e en 2e Kerstdag, en nog Kerst op school en oud&nieuw, dus genoeg momenten om die ene outfit te dragen met net die te gekke sprakle.

Uit de laatste levering van quapikidswear komen deze twee setjes, wat zijn ze leuk hè! Natuurlijk kun je ze perfect gewoon zo dragen maar ze zijn ook heel geschikt voor de feestdagen.

Alizée draagt de quapi-jurk-lee-ann-midnight-zilver  die ik nog niet zoveel voorbij heb zien komen, maar je moet hem aanzien, want hij is echt zo leuk!

De jurk heeft een mooie zilvergrijze kleur en is gemaakt van een fijn breisel met een lichte stretch in de stof. Op de voorkant leuke badges als detail en de boorden zijn geschulpt. In de taille zit een soepel zilveren ceintuur. De jurk is een aansluitend model, door de zijsplitten kun je je er prima in bewegen. 

Toch wel de eyecatcher in de outfit van Élodie is de quapi-sweater met het losse witte quapi-kraagje. Heel stijlvol zijn de zwarte details op het kraagje en natuurlijk het witte lint wat je mooi kunt strikken. Super te combineren met de roze sweater die op de voorkant zilveren accenten en applicaties met pailetten heeft. 

Het mooie zwarte plissé rokje is een item wat perfect met van alles te combineren is. Heel stijlvol door de speciale coating over het rokje. In de taille zit nog een roze glitterband en het rokje heeft een katoenen onderrok. 

De meiden dragen beide maat 122/128 van deze setjes bij een lengte van 1.31 (Alizée) en 1.27 (Élodie). De jurk van Alizée valt dus best ruim, de sweater die Élodie draagt valt niet zo heel groot. Shoppen doe je bij Merkmeisjeskleding, wees er snel bij want nu zo voor de feestdagen vliegen deze setjes de shop uit!

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *