Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice

WAUW! Wat een prachtige magische avond hebben we gisteren met z’n alle gehad! We waren uitgenodigd om de nieuwste show van “Disney On Ice” bij te wonen. Een show die je helemaal in de gezellige en betoverende Kerst sfeer brengt. Een avond vol entertainment, we gingen met z’n allen op een kleurrijke magische reis. 

“Disney On Ice” staat garant voor een avondvullend programma waarbij magie en plezier, liedjes en natuurlijk schaatskunsten elkaar perfect weten af te wisselen. Als je het aan mij vraagt het perfecte familie uitje voor jong en oud! 

De meiden hebben tijdens de show echt op het puntje van hun stoel gezeten, zo mooi vonden ze het allemaal. “Wat knap mama dat ze zo goed kunnen schaatsen!” En dat is ook zo, op de ijsvloer staat de top van de schaatswereld, het lijkt allemaal zo eenvoudig als je ze bezig ziet. Maar de meiden weten uit eigen ervaring dat schaatsen best moeilijk kan zijn. 

De show loopt lekker vlot door en de verschillende Disney figuren passeren de revu. Natuurlijk zijn daar Mickey en Minnie, maar ook hun vriend Donald en Goofy. Dory en Nemo namen ons mee in hun onderwaterwereld en Ann, Elsa en Olaf betoverende ons in een magische sneeuwfantasie. Hierbij kwam zelfs echte sneeuw uit de lucht vallen! Natuurlijk ontbraken ook de Disney prinsessen niet en zelfs Simba, Timon en Pumba lieten hun spectaculaire schaatsenkunsten zien. De kostuums waren ook zo prachtig en heel de verschillende karakters volgde elkaar in een mooi tempo op. Zelfs vuurwerk kwam er aan te pas om de betoverende avond compleet te maken!

Ook de muziek was prachtig, ja “Disney On ice” weet als geen ander je met muziek te betoveren. Wij hebben echt super genoten van deze avond en ik kan je het daarom ook zeker aanraden om hier naar toe te gaan. 

“Disney On Ice” vindt plaats van 12 t/m 30 december in Rotterdam en Utrecht. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via https://www.disneyonice.com/nl/nl-nl/nederland Super leuk om bijvoorbeeld in de Kerstvakantie heen te gaan!

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *