Naar school met Milky Kiss

Morgen moeten alle kids weer naar school, maar net als denk ik bij de meeste, zal het een kort weekje worden. Donderdag half dagje school en dan ’s avonds Kerstdiner en vrijdag ook maar een half dagje naar school en dan vakantie. Wat vliegt de tijd, al weer bijna Kerstvakantie! 

Gelukkig vinden de meiden school super leuk, ze hebben een toffe juf en echt een leuke klas. Wat naar school gaan ook leuk maakt is dat je je nieuwe rugzak mee mag nemen! Want hoe gaaf is deze rugzak van het merk Milky Kiss?! Je ziet het, velvet is niet alleen in kleding terug te vinden maar ook in de rugzakken van Milky Kiss.

Wat een geluk dat er vanmorgen nog wat sneeuw lag, konden we mooi nog wat mooie winterse plaatjes schieten. En mooi is ook de kleur van deze nachtblauwe velvetlook Milky Kiss With Style  rugzak. Het is een fijne ruime rugzak, dus naast het gebruik voor mee naar school kan hij ook meer dan prima gebruikt worden voor een weekendje weg of als handbagage in het vliegtuig. De rugzak heeft een hoofdvak met rits en een met rits af te sluiten voorvakje. De goudkleurige ritsen geven de tas een gaaf effect en de banden hebben een mooie turguiose kleur. Bij Alizée duurt het nog even, maar mocht je dochter op de middelbare school zitten dan is deze rugzak ook daarvoor stevig genoeg. Het rugpand is verstevigd voor extra draagcomfort en de gefoamde schouderbanden zijn in lengte verstelbaar en voelen zacht en toch stevig genoeg aan. 

Met Kerst vind ik het altijd leuk om 1 of 2 cadeautjes nog voor onder de Kerstboom te geven. Meestal een pyjama, hoe origineel haha, maar een nieuwe rugzak vind ik ook altijd een mooi cadeau om te geven, en praktisch natuurlijk. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een leuke rugzak, check dan eens die van Milky Kiss. Op de site van leuketas.nl kun je alle rugzaken van Milky Kiss terugvinden en kopen. Bestel hem vandaag nog dan heb je hem ruim voor de Kerstdagen in huis!

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *