NoNo early spring collection

Ik geniet daar intens van hoor, al die nieuwe collecties die druppelsgewijs de shops in komen rollen. Zo ook toen ik op de site van Merkmeisjeskleding aan het neuzen was, wat hebben ze al weer mooie items binnen van het prachtige merk NoNo! En hoewel dit setje dus uit de early spring collection komt, is het ook een perfect setje om met de komende feestdagen te dragen!

Want hoe feestelijk is dit setje met de mooie groene tinten en de glinster details. Zowel Élodie als ik waren op slag verliefd toen we het setje wat we van Merkmeisjeskleding ontvingen open maakte. 

Als eerste viel mij het gestreepte rokje op, een rokje wat dankzij de dubbele laag met een mooie volume valt. Het rokje heeft een all-over streep print, waarbij groen met navy elkaar afwisselen. In de taille een fijne elastische band met een klein merk-logo. En dan misschien wel het allerleukste aan dit rokje, hij is namelijk reversible! Je kunt het rokje dus aan twee kanten dragen, met de groen/navy combinatie of met de white/navy combinatie.

Helemaal leuk in combinatie met het rokje is het gestreepte losse kraagje. De losse kraagjes blijven ook dit voorjaar en zomer populair. Ik hou ervan, met een kraagje staan sommige items net wat gekleder plus kun je met een kraagje weer tof combineren. 

Het blauwe t-shirt matcht helemaal top met het rokje, en zo leuk en passend is dit shirtje om met de feestdagen te dragen. Op de voorkant zijn drie sterren met strass steentjes verwerkt, hoe feestelijk! En mocht je het setje al direct met de Kerst willen dragen, combineer het dan eens met het leuke bomber jasje! Super feestelijk toch, en helemaal leuk straks zonder legging en zonder jasje voor in de lente en zomer. Zeker weten dat je van dit setje super veel plezier gaat hebben!

Bij Merkmeisjeskleding shop je een groot deel van de collectie van NoNo, en zo ook deze set. En hoewel het nog geen lente is vliegt NoNo de winkel uit! Élodie draagt het rokje in maat 134/140 en het shirtje in maat 122/128. 

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *