B.Nosy pre summer collectie

Toen ik al weer bijna een jaar geleden de SS19 collectie van B.NOSY mocht zien viel mij dit shirtje al direct op! Hoe gaaf! En dat vele met mij deze helemaal te leuk vinden is te merken aan het feit dat ze mega snel de winkel uitvliegen! Bij sommige shops zelfs al helemaal uitverkocht! Dus mocht je twijfelen? Niet doen hoor, zorg dat je dit shirtje nog snel shopt voor het te laat is!

B.NOSY heeft ook al hun 1e levering in de shops liggen. Een levering waarbij de zwart/wit panter print afgewisseld wordt met frisse neon kleuren en ook de kleur navy is hier en daar terug te vinden.

Hoewel je B.NOSY vooral bij de iets kleinere kids terug ziet is het ook zo’n tof merk voor de iets grotere meiden. Want kijk hoe tof dit shirtje staat op een stoere jeans! Lekker sportief lookje toch?

Het shirtje is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk met de zwarte mouwen en grijze middenstuk en de combinatie van navy kleurige mouwen en witte middenstuk zoals Alizée draagt. De felle kleurtjes van de print knallen lekker van het witte gedeelte af. Ook leuk zijn de gekleurde strepen op de mouwen.

Het shirtje is nog in enkele maten verkrijgbaar bij Ko&Flo. Alizée draagt trouwens maat 134/140 van het shirt en dit zit perfect bij haar.

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *