LEVV perfect NEW style review

Die kleur! Die is echt te gek van dit jurkje uit de nieuwe collectie van LEVV-girls! De één noemt het groen ,de ander blauw, hoe dan ook, het is een waanzinnig mooie kleur!

LEVV-girls heeft inmiddels hun eerste levering uit de pre summer collectie uitgebracht, een mooie collectie, en ideaal dat je alle items gewoon gelijk al kunt gaan dragen.

De collectie is zo samengesteld dat er voor ieder meisje een perfecte outfit te vinden zal zijn. Want naast jurkjes is er ook een toffe pants te vinden, ook in de groene kleur, sweaters en een toffe geruite blouse. E.e.a. kun je weer leuk afstylen met bijpassende losse kraagjes, leggings en een bomberjack.

Van LEVV ontvingen wij het groene jurkje met op de voorkant in het goud de letters LEVV. Een heerlijk jurkje, ook fijn om lekker mee naar school te dragen. En een verassend detail is de gouden contraststreep op de achterkant. Het jurkje heeft een afgeronde onderkant en een lichte stretch.

Élodie is 1.27 lang en draagt maat 8 (maat 128) van het jurkje. Hij zit voor haar prima maar vind het jurkje niet heel groot vallen. Het jurkje is o.a. verkrijgbaar bij kixx-online.

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *