Indian Blue Jeans NEW collection

Het nieuwe jaar is van start gegaan, dus hoppa wij showen jullie vandaag ook een set uit de super toffe nieuwe collectie van Indianbluejeans.

Deze set vonden we bij Ko&Flo die al aardig wat leuke nieuwe collecties in de winkel hebben hangen, en natuurlijk terug te vinden in hun webshop.

Als Alizée een top 5 mag samenstellen van haar lievelingsmerken dan staat Indianbluejeans zeker weten in deze top. En ook de zomercollectie is weer zo tof! Ik heb alles hiervan al gezien en ik kan je verzekeren die is echt super leuk!

De eerste levering van Indianbluejeans bestaat voornamelijk uit de kleuren combi blauw, rood en wit. Omdat Alizée al snel haar nieuwe set wilde gaan dragen kozen we voor het blouse met lange mouwen. Wat een gaaf blouse met de hippe ruffles. En over ruffles gesproken, die gaan we dit voorjaar en zomer regelmatig terugzien. Met deze blouse kun je alle kanten uitgaan, casual op een jeans en voor een party look op een rokje. Ook leuk is de applicatie op de achterkant!

Wij lieten ons oog vallen op de gestreepte pants, een echte musthave van dit seizoen! Streepjes gaan we veelvuldig terug zien dit seizoen, ook op jeans. Deze pants heeft een fijne casual pasvorm, door de lichte stretch zit hij super comfortabel. Verder heeft hij steekzakjes en in de taille een tunnelkoord.

Maatvoering: Alizée is 1.30 groot en draagt van de broek maat 8 (maat 128), de broek valt dus vrij groot. De blouse draagt ze in maat 10 (maat 140) en zit goed bij haar met nog voldoende groeiruimte.

De totale set is nu verkrijgbaar bij Ko&Flo, en daar vind je nog meer leuke nieuwe items van o.a. Indianbluejeans.

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *