Stoere Kindjes Regenkleding review

En dan is bijna het nieuwe jaar aangebroken! Maar we sluiten 2018 knallend af met de te leuke regenkleding van Stoerekindjes.

In het regenachtige Nederland zijn goede regenlaarzen en een regenjas eigenlijk onmisbaar. Maar ook als het niet regent kun je zien dat die laarzen en jas super praktisch zijn!

De Kerstdagen brachten we door aan de Zeeuwse kust, wat troffen we het met het weer! Met zelfs op 1e Kerstdag een prachtige blauwe lucht en zonnetje. Niets is fijner om lekker uit te waaien aan zee, en met de rode regenlaarzen kun je ook prima een stukje door de zee rennen.

Omdat het in de winter natuurlijk best fris kan zijn, zijn gevoerde regenlaarzen echt de uitvinding! Deze rode regenlaarzen zijn aan de binnenzijde gevoerd waardoor de voeten heerlijk warm blijven. Dus geen koude voeten meer! Ook praktisch zijn de reflectoren op de laars, die zorgen ervoor dat ook in het donker je kind goed te zien is in het verkeer.

Tof ook hè die knalrode regenjas? Hij is waterdicht en net als op de regenlaarzen is de regenjas voorzien van reflectoren. De regenjas heeft een capuchon, die kan er trouwens ook heel gemakkelijk af door middel van drukknopen.

Bij Stoerekindjes regenkleding kun je regenkleding en regenlaarzen vinden in alle soorten en maten. Ze verkopen kwalitatief zeer goede producten met een fijne persoonlijke service. Vanaf 75 euro wordt je bestelling gratis geleverd, en de levering is super snel! Op werkdagen voor 20.00 besteld dan heb je het de volgende dag al in huis!! Hoe ideaal! Kijk snel eens op de webshop van Stoerekindjes Regenkleding!

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *