Merry Xmas met Frankie&Liberty

En dan is het bijna Kerst! Dagen waar velen van ons echt naar toe hebben geleefd. Fijn samen zijn, misschien wel met cadeautjes onder de boom. Lekker eten en natuurlijk doe je dat in een feestelijke outfit.

Deze outfit van Frankie&liberty is feestelijk genoeg om tijdens de Kerst te dragen, maar natuurlijk ook voor daarna een toffe outfit. Of wat denk je om te dragen tijdens oud&nieuw!

Frankie&liberty heeft echt een super leuke collectie voor meiden die helemaal hip voor de dag willen komen. Stoer en toch girly, kleding waarin iedere tiener zich goed zal herkennen.

Frankie&liberty gelooft in de energie van jonge meiden. In de kracht en onafhankelijkheid.

Alizée draagt de zwarte crop top met een super leuke flock sterrenprint. Leuk zijn de gelaagde stroken en ideaal is het ondershirt wat eraan vast zit. En dan het super fluffy fake fur jasje, hoe gaaf is die?? Echt mega zacht en die blauwe kleur is zo mooi. Een heerlijk jasje om tijdens de kouden dagen binnen te dragen, maar als je slim bent koop je hem nu om ook als voorjaarsjasje te kunnen dragen. Want daar is het jasje zeker weten ideaal voor. De zwarte jeans heeft een lichte flare pijp en is gemaakt van een hele zachte soepele jeansstof. Perfecte pasvorm ook!

Tof toch deze set? En het leuke is dat je hem met een flinke korting kunt kopen! Paradekids heeft nog enkele maatjes van de crop-top beschikbaar. Het fake fur jasje en de jeans vind je amazingkids

De sieraden die Alizée draagt zijn van kayasieraden.

x

Elise


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *