B.Nosy summer 2017

We gaan van start met deze te gekke setjes van B.Nosy uit de eerste levering van de zomer 2017 collectie. Ben echt verliefd op die aqua blauwe kleur, wat is die prachtig! Dus toen ik het tule rokje zag was ik verliefd! Alizée had het rokje al bij de shoot van B.Nosyaangehad en ik vond het voor Élodie ook te gek aangezien ze hier heel erg blij van wordt. Het is een mooi vol tule rokje waarvan de bovenste laag tule is en de onderrok van een zacht glanzende stof en een tule sierrand. Hierdoor valt het rokje met een mooie volume om het lichaam heen. Het rokje heb ik gecombineerd met het blauwe shirtje met 3/4 mouwtje met op de voorkant een multicolor glitter ‘pauw’ print. En dan die legging die Élodie aan heeft, die heeft zo’n cool printje met cactussen. Deze legging is overigens met ontzettend veel items uit de B.Nosy collectie te combineren.

Alizée zou het liefst 24 uur per dag van dit soort broeken aan willen. En ik snap dat ook wel want jeetje wat is deze broek van een heerlijk zacht stofje gemaakt! Deze fun/sportpants is gemaakt van een lichtglanzende en soepele tricotstof. Het is gemaakt van een hele mooie polyester stof, en ik verwacht daarom dat dit broekje heel mooi zal blijven en niet snel zal gaan pillen. Aan de zijkant een gave wit/roze sierband en in de taille een elastische band met een tunnelkoord. In de stof zit een lichte stretch en zit daarom echt perfect. De broek heeft fake zakjes en een merk-logo aan de linkerkant. Omdat ik zo weg ben van het cactusprintje heb ik hiervan ook het shirtje uitgekozen. En dan die jeans jasjes, tja, ik denk dat dit item momenteel het meeste gewilde item is! Ze vliegen de shops uit en in sommige maten zijn ze zelfs al niet meer leverbaar! En ik snap het wel want het zijn ontzettende leuke jasjes en zo ideaal. Ik vind ze leuk om gewoon nu al te dragen, en straks ideaal voor buiten als het nog te fris is voor alleen een shirtje. Het jasje is er in twee verschillende kleuren, de blauwe variant en de grijsmelee. Ze hebben een coole used look wassing en door de stretch in de stof zit het jasje ideaal.

Maatadvies: Alizée is 1.22 lang en draagt van zowel de broek als het shirt maat 122/128. Het shirtje valt niet groot maar omdat Alizée smal is, is deze maat perfect voor haar. De broek valt ook mooi smal en in deze maat heeft ze nog voldoende groeiruimte in de lengte. Élodie is 1.15 lang en draagt van het rokje en het shirt ook maat 122/128. Het rokje is nog vrij ruim maar omdat haar grote zus ook graag het rokje wilt gaan dragen heb ik gekozen voor deze maat. Op die manier kunnen ze het beide gaan dragen wat ik wel zo praktisch vind. Het donker blauwe shirtje valt niet groot, maat 122/128 is voor hier perfect en zit mooi aangesloten. Van de legging heb ik overigens maat 110/116 gekozen omdat ik een maat groter te ruim vond en als ik ergens een hekel aan heb is lubberende leggings. Maat 110/116 valt mooi en ook qua lengte perfect. De meiden dragen het jeans jasje beide in maat 122/128. Deze maat is voor beide perfect, het jasje valt mooi smal. Ik zou zelf het jasje echt niet te groot nemen want het is een kort model jasje.

VerkoopinformatieB.Nosy shop je o.a. bij Paradekids en 2cousins. Mocht je op hun webshop een artikel niet zien staan dan kan dit altijd voor je besteld worden, mits op voorraad uiteraard.

Deze items van B.Nosy komen uit de eerste levering. Omdat ik nu eenmaal fan ben van dit leuke merk zal ik jullie uiteraard op de hoogte houden over de komende leveringen.

Liefs, Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *