Indian Blue Jeans NO GUTS NO MAGIC

De stoere girls en guys van Indian Blue Jeans hebben genoeg lef en houden van flink wat actie maar natuurlijk niet zonder een enorme dosis fun! Deze zomer is er genoeg avontuur te beleven en staan er tal van coole events op de planning. Maar Indian Blue Jeans gaat niet staan waar de massa is. Nee, deze young rebels willen alles van minuut tot minuut meemaken! Niet kijken maar doen. Feel the magic! Welcome to all Angels & Daredevils… make it a summer to remember!

De zomercollectie van 2017 biedt een brede range in Jeans, Non Denim, Tees, Sweats, Joggers, Shorts, Knits & Beachwear. Voor de echte `daredevils’ zijn er nu ook coole Indian Blue JeansBoxershorts (Prijs 2 stuks 14,95) en voor de koudere dagen zijn er Summer jackets voor Boys & Girls. De succesvolle beachwear collectie is dit seizoen nog verder uitgebreid. Speciaal voor alle `angels’ is er een nog ruimer aanbod in modellen bikini’s en zijn er zomerse tuniekjes, shorts en rokjes welke perfect matchen met de IBJ bikini’s.

Nieuw dit seizoen is dat verschillende items voor boys & girls zoals o.a. jeans, shorts, tops en sweaters te koop zijn t/m maat 188. De leveringen van Zomer 2017 zullen meer verspreid plaats gaan vinden en er wordt nog meer op het seizoen ingespeeld.

Zodra de zomer voor de deur staat, wil je naar buiten. Eropuit trekken, genieten van de eerste zonnestralen en plezier maken! Creativiteit en kleur, dat is waar het om draait. Toon lef en doe eens gek. Alleen dan ben je verzekerd van `lots of fun’!

Laat de fiets staan, trek je rollerskates aan en trakteer je vrienden op een hotdog! Daag de ander uit! Wie tilt die laatste halter? Wie kruipt er in het kanon dat staat te `shinen’ op het midden van de piste of wie heeft de ‘Guts’ om de messenwerper te assisteren? Show it!

We love Denim!

Meer uit onszelf en het leven te halen. En dat inspireert. Dit is duidelijk terug te zien in de jeanscollectie van Indian Blue Jeans. De jeansnamen zijn een ode aan waaghalzen, helden, daredevils zoals de Blue Tom, no guts no speed’ en de Blue Nova, ‘no guts no audience! Jump in and join the Blue ones! De uitgebreide Jeans collectie bestaat inmiddels uit verschillende fittings; Slim Fit, Skinny Fit, Super Skinny , Flare fit , High Waist Skinny Fit en Tapered Skinny. Voor de girls ook een Heavy Damaged Boyfriend jeans en de Denim Dungerees voor zowel de Girls als de Boys. Over het algemeen zien we veel rustige wassingen uiteenlopend van; Light used denim, medium denim en veel mooie grijze wassingen met de echte Indian Blue Jeans looks. Daarnaast biedt de denim collectie voor de cool Angels & Daredevils ook damaged & Repair jeans.  Natuurlijk hebben de denim kwaliteiten een comfortabele fitting!

Musthave!

In de Indian Blue Jeans collectie zien we deze zomer veel zwart wit & navy met prints als stippen, strepen en grafische prints met aztec elementjes. Voor de meiden zijn er genoeg denim items zoals shortjes, mooi gewassen denim blousjes, een jeans jacket en tuniekjes met kleurrijke borduur met op een aantal items stoere badges. Dit seizoen ook veel shirts, tuniekjes en jurkjes met bohemien all over prints. Ook is suede nog steeds hot! En dan niet alleen in bruin maar ook in een frisse mint kleur. Een echte musthave deze zomer is de hippe denim dungarees voor de boys! Nieuw zijn ook de long fit tees welke goed te combineren zijn met een Skinny / Tapered Jeans en op een coole jeans short. De bomberjackets zijn nog steeds cool en nieuw zijn ook de summer jackets. Een blijvertje zijn ook de crewneck sweats in uni’s met artwork en een divers aanbod van prints, waaronder the all over sketch prints en all over embroidery Hands Up. Ook bij de jongens zie je stoere IBJ Badges terugkomen op verschillende items. Het is een goede mix van rustige en fancy styles met de IBJ look! Brand new en niet te missen dit seizoen zijn de coole boxershorts!

Voor zowel de Boys & Girls is het aanbod beachwear, na een succesvolle verkoop van zomer 2016, nog verder uitgebreid. Voor de meiden is er niet alleen meer variatie in de bikini’s maar zijn er ook tuniekjes, shortjes en rokjes, die een perfecte match zijn.

Key colors boys: Washed Blue, Army, Dusty Green, Melon, Washed Blue, Lime, Spring Bud & Washed Red

Key colors girls: Sweet Pink, Cockatoo, Salmon, Yucca, Medieval Blue, Black & White.

En wat vinden jullie van deze collectie? Uiteraard laten we je binnenkort nog veel meer moois van Indian Blue Jeans zien!

Liefs, Elise

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *