Bampidano, kersttip!

Nu de Kerst zo langzamerhand in zicht komt deel ik de komende weken wat tips voor een outfit die perfect voor Kerst is. Maar geen outfits die je maar 1 keer kunt dragen want dat is toch wel heel zonde, nee leuke setjes die ook prima voor en na de feestdagen te dragen zijn.

Vandaag zet ik dit jurkje van Bampidano in the spotlight, een perfect jurkje voor de Kerst met de juiste hoeveelheid glitter.

Eigenlijk vind ik dit jurkje ook best wel stoer door de kleur en de all-over grote ruit print. Het jurkje is gemaakt van een zachte tricot stof en heeft in de taille een elastische band. Bij de band voorop ook nog een zilverkleurig strikje. En dan natuurlijk de eye catcher van het Bampidano jurkje, de zilveren print in de vorm van een ster gemaakt van pailletten. Ook op de schouders zijn twee stroken met deze zilver kleurige pailletten als mooi accent aangebracht. De grijs kleurige legging, ook van Bampidano, matcht er perfect bij.

Het jurkje valt prima op maat, Élodie draagt hiervan maat 122-128 bij een lengte van ronde 1.23. Het jurkje shop je hier nu met 25% korting!

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *