TYGO & vito; partytime!

Wist je dat het jongens merk TYGO & vito voor de feestdagen een speciale party collectie heeft? En dat niet van die stijve tuttige dingen maar gewoon lekker stoer en toch leuk voor de feestdagen. Want ik geloof niet dat je jongens heel blij maakt met een stijf outfitje voor de Kerst toch? Gewoon een mooie zwarte jeans met een fijne sweater that’s it! En kijk hoe leuk deze outfit is!

Super tof vind ik die sweater met all-over tekstprint. Zwart vind ik super leuk ook bij kinderen staan, en zo zie je dat het bij hele blonde kinderen ook mooi staat. Bij de hals is het mooi afgewerkt wat de sweater ook weer wat netter maakt. In de stof zit lichte stretch, zodat ze ook na het kerstdiner lekker erin kunnen ravotten. Deze sweater shop je hier.

Jeans kun je bij jongens niet genoeg hebben hoor ik altijd van mijn schoonzus. Om de haverklap wordt er een gat in gevallen of zijn de knieën versleten door over de grond kruipen e.d. Belangrijk daarom dat een jeans ook leuk betaalbaar is, en dat zijn ze van TYGO & vito. Felipe draagt de donkergrijze skinny jeans met een used-look wassing. In de stof zit ook een stretch en hij sluit makkelijk door middel van rits en drukknoop. Deze jeans heeft een top pasvorm en kost 34,99 euro dus dat is nog best acceptabel voor een mooie jeans, je shopt hem hier.

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *