Be a star met Like Flo

Want echt verrassend mooi is dit jurkje van Like Flo met die gouden glitter applicaties. Het stofje is super fijn, zacht en met heel veel stretch. Alizée is smal dus soms zijn dit soort jurkjes te breed voor het mooie, maar dit jurkje sluit super goed aan. Door het colletje is dit jurkje heel fijn in de winter te dragen. Het jurkje is gemaakt van een donker grijze ribstof. Door de split aan de zijkant is spelen en bewegen in deze jurk geen probleem. De twee gouden strepen op de voorkant zijn gemaakt van kleine pailletjes met een transparante stof erover heen. Aan de binnenkant zijn overigens deze pailletjes niet te voelen dus geen gemopper over gekriebel.

En dan die legging, wow, wat een eye catcher! Als je van glitters houdt moet je deze eigenlijk wel hebben. En ik kan je geruststellen, hij prikt niet! Daar was ik namelijk bang voor omdat die gouden lurex stofjes heel mooi zijn maar vaak wel kriebelen. Dat is bij deze legging niet het geval, hij voelt zacht en soepel aan en Alizée vindt hem heel fijn zitten.

Alizée draagt van zowel het jurkje als de legging maat 128 en die maat zit perfect bij haar. Als je het jurkje helemaal naar beneden trekt valt het bij haar op de knieën. Maar door te bewegen kruipt het iets op maar dat is bij dit jurkje helemaal prima vind ik. Het jurkje en de legging is nog in diverse maten bij Ko&Flo verkrijgbaar. En die zwarte sneakers van British Knights shop je hier.

 

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *