Longlivethequeen

Longlivethequeenis een prachtig Nederlands meisjes kledingmerk wat je echt de moeite waard is om onder de aandacht te brengen. Ze maken gebruik van de allermooiste prints, materialen zoals katoen en breisels.

Longlivethequeen is een merk dat draagcomfort, stijl en sustainability combineert in actuele collecties voor meisjes, die zijn gebaseerd op bestaande materialen. Om hun voetprint die ze achterlaten te reduceren, maakt het merk daarom in hun ontwerpen gebruik van materialen die er al zijn, zoals linten, knopen en stoffen.

In een wereld waarin al zoveel is van alles, probeert Longlivethequeen zoveel mogelijk met bestaande materialen te werken. Tijdens hun zoektocht naar moois vonden ze dozen vol linten, schitterende breisels en de prachtigste knopen. Zo mooi dat ze gewoon nogmaals gebruikt moesten worden. Gecombineerd met duurzame jerseys en breisels is er een collectie tot stand gekomen van limited editions en easy to wear voor meisjes. Het motto van Longlivethequeen is: To reduce the footprint we leave behind and let our children live long and happily ever after. Mooi toch?

En niet alleen maar mooie woorden, nee, de collectie is gewoon prachtig! Het heeft iets romantisch, iets nostalgisch en een echt eigen look. Met Hetty, het creatieve brein achter Longlivethequeen, had ik een fijn contact over de wintercollectie en ik mocht verschillende setjes reviewen. Qua prijsniveau zit Longlivethequeen in het wat hogere prijssegment en ik was daarom erg benieuwd naar de stoffen en kwaliteit.

Bij het openmaken van het pakket voelde ik al meteen dat ik bijzondere kleding in mijn handen had. Hele mooie stoffen en met prachtige details en bijzonder kleuren, kijk maar mee en hopelijk kun je door de foto’s een beetje de sfeer proeven van dit mooie Nederlandse merk.

Élodie draagt hier de Terry sweat dress gemaakt van een super fijne zachte badstof stof. Het jurkje is in 3 kleuren verkrijgbaar. De groene velvet legging is van de Wibra.

Een pareltje, dit transparante lace shirt in de kleur aqua grey. Bij de nek een mooi roesje en met een sluiting achterin de nek.

Deze prachtige gebreide ruffle sweater heeft 3/4 mouwen en is in 3 kleuren verkrijgbaar. Hij is gemaakt van 55% Acryl, 30% Nylon en 15% Mohair. Super mooi te combineren met het lace shirt.

De collectie is voor meisjes tussen de 4 en 14 jaar. Het merk valt wat kleiner uit dus twijfel je over een maat dan zou ik zeker voor een maatje groter gaan. Ben je op zoek naar een merk dat net wat anders is, gemaakt is van de mooiste stoffen en met een mooie achterliggende boodschap neem dan echt eens een kijkje op de site van Longlivethequeen, alle items zijn hier te verkrijgen. Binnenkort laat ik jullie graag nog meer moois zien van Longlivethequeen!

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *