British Knights; ook voor hippe moeders!

Super tof dat ik een paar sneakers van British Knights mocht uittesten. Omdat ik gek ben op zwart draag ik graag zwarte kleding en dus vond ik deze zwarte sneakers ideaal om te combineren met mijn outfits. Ik ben geen fan van hakken en het liefst loop ik op stoere boots of sneakers. Heb daarom een breed scala aan sneakers in de kast staan en was erg benieuwd hoe de British Knights sneakers mij zouden bevallen.

Goed, de keuze voor zwart was dus snel gemaakt, maar ook in die kleur heef British Knights veel verschillende soorten modellen. Zo kun je kiezen uit een hoog of laag model. Met veters of meer een instapmodel. Een beetje glitter op z’n tijd kan nooit kwaad dus mijn keuze viel op het model Demon. Dit model is afgeleid van een model uit 1997, dus echt een klassieker maar wel met een nieuwe twist eraan. De pluspunten zoals de Dymacel technologie en het silhouet zijn behouden. Het is een heerlijke lichtgewicht sneaker en inmiddels kan ik zeggen dat ze heerlijk lopen! Ik heb ze al regelmatig aan gehad en je loopt op wolkjes!

Wat ik ook een voordeel vind is de gunstige prijs van deze British Knights sneakers, ze kosten 59,95 euro dus prima prijs voor toffe sneakers! Ik draag ze graag onder een zwarte of grijze jeans, maar kan ook prima onder een sportief jurkje. Ze vallen gewoon normaal op maat dus je kunt de maat aanhouden die je hebt. Het model Demon shop je hier.

 

British Knights heeft een super snelle verzending, binnen 1 werkdag heb je je sneakers in huis! Vanaf 75 euro is het gratis verzenden, dus check ook eens de sneakers voor je kids of je partner, super leuk!

En heb je die toffe winterjas gezien? Die is van Barbara’s Choice, een super mooi Deens kledingmerk voor dames en kids. Ik zal jullie snel hierover meer vertellen en laten!

x

Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *